Megamind

Vad passar väl bättre än att gå på bio en söndag.

Megamind - helt klart sevärd både för en vuxen och ett barn som O.

Fredags mys!

Har haft fullt upp på jobbet idag igen, (som vanligt med andra ord).
Det finns inget slut - det finns alltid att göra - och man blir aldrig klar.
Måtte den nya som skall börja på vår avdelning komma snart så att jag kan lämpa över lite arbete, *med glädje*.

Efter jobbet blev det veckoshoppingen på ICA. Aldrig kul, men nödvändigt.

Räknar med en lugn kväll tillsammans med sambon o lilleman framför TV:n, tillsammans med lite snaks, *jammi*.
Ikväll startar ju "Let's dance" - jag brukar inte kolla vanligtvis. Men ikväll är ju Ryback med.... *mmmm* får nog hålla på honom, *kanske*. Det beror väl på HUR han ter sig på dansgolvet - förutsatt att det inte är några divalater.

Imorgon skall jag iväg till Kungsmässan och IKEA - jag var FAKTISKT tvungen att lämna tillbaka lite grejer på IKEA innan kvittot går ut OCH då får man ju passa på att shoppa lite annat samtidigt, *blink*.

=)

Hemma hos oss.

Visar lite bilder på vår veranda som ”nästan” är helt klar, med undantag för värmeslingorna i golvet som skall sättas på i nästa vecka, (om inget annat händer som hantverkaren prioriterar högre vill säga).



Utvändigt med väggar, fönster och en ny dörr. Till och med en ny kulör på huset.– Vi skall fixa en riktig trappa till våren.



Även lite bilder från insidan, till att börja med – har inte bestämt ännu OM eller HUR jag/vi egentligen vill ha rummet eller ha det till, annat än entré då.






Vintrig torsdag.

Vaknade tidigt runt 01.00-02.00 av att O. började hosta så där speciellt som bara han kan Då man vet att en kaskad äckligt snart är analkande.
For upp som av ett pistolskott och hann få honom iaf. upp ur (min) säng precis lagom så att allt kräkset hamnade på golvet, på min klädhög, (som visserligen skulle tvättas) och på väggen, samt över mina ben, *fräsht* INTE.
Det blev in till duschen och först duscha av honom (eftersom han vill duscha nästan kallt) och jag fick låta mina kräkiga ben gotta till sig lite.

Men idag är han återigen som om ingenting hänt - det vill säga lika pigg o glad som vanligt!
=)

Då var det ett nytt år..... 2011.....

.... igen får jag väl säga. Det känns ju som igår som vi firade nyår sist - vart i hela fridens namn tar tiden vägen.

Får väl se HUR 2011 kommer att se ut, kanske att jag kastar ut nån info på blogen om mitt/vårt alldagliga liv - i ord och bild, (lovar ingenting så har jag ingenting sagt).

Idag fick jag dock lite tid över eftersom "vi" på kontoret och övriga med samma avtal tilläts ledigt en sådan här helgdag som trettondedagsafton skall vara, fast jag skulle gladerligen kunnat arbeta iaf. halv dag - med tanke på hur olidligt mycket det är på jobbet just nu.

Nåväl, jag skrotar iaf. inte bort dagen fullständigt trots att jag varit/är ledig. Då här både har skottats snö, städats, lekt och högläst för lill killen. Nu nalkas det snart mat BARA jag kan bestämma mig vilken form av kyckling som skall tillagas????

RSS 2.0