2008 Summering av året som gått.

Januari
Första snön och liten får vara ute mitt i natten.

T fyller 19 år och hans mamma frågar sig vart tiden egentligen har tagit vägen.

Februari
Alla hjärtans dag den 14 februari och O mumsar på sin kärlekspresent.

Mars
Otroligt nog föll det ännu mera snö det här året, till litens stora förtjusning.

April
O fyller tre år och blåser ut ljusen på sin tårta.

Maj
L konfirmeras.

Stensättning framför lusthuset.

Juni
T tar studenten.

L fyller magiska 15 som betyder att han nu får köra moppe.

Juli
Denna månad består uteslutande av köksrenovering, *suck*.
Augusti
Dax för en härlig och regnig vecka i Danmark tillsammans med min syster och hennes familj, *jättetrevligt*.

September
Mycket pyssel denna månad till litens stora förtjusning.

Köket är klart.

Oktober
Nya soffan har kommit, *äntligen*.

November
Jag fyller 38 år *hm*, bara två år kvar tills 40(?).
December
Årets "lilla" julgran.

Två stiliga killar som gör mamma så stolt, *ler*.

REA.



Dagens REAfynd på KappAhl. Ett par jeans för endast 299kr. =)

REA.



Dagens REA fynd på B-Young. =)

Badkille.

Eftermiddagens nöje blev en tur till simhallen för att lära liten simma. =)

Vardag igen.

Nu skall jag ta tag i mitt liv igen - slut är ledigheten som har varit alldeles "underbar" eftersom jag helt och hållet har kopplat bort allt vad studier heter. Nu är det allvar som gäller och nya tag när det gäller min uppsats - så vad väntar jag på? =)

Så attans kallt ute.

Var ute en sväng till lekplatsen tidigare idag - eftersom liten valde att det var dit vi skulle styra färden. Det blev dock en relativt kort visit pga vädret, visst lyste solen "lite" men det var ändå otroligt kallt. Jag frös om fingrarna trots att jag hade handskar på mig, så kallt var det alltså. Det är lite lustigt för trots att det är kallt så lyser snön ändå med sin frånvaro, *why*? Väl hemma blev det rykande hett kaffe och en massa bitar choklad, *jammi*, (Geisha). =)

Stundande renovering?

Tokrenoverade vårt kök i somras och blev SÅ "nöjda". Så nu känns en omfattande renovering inte allt för lockande - eftersom köksrenoveringen tog lite tid just beroende på att man också är så fruktansvärt beroende av detta rum, *suck*. Igår kväll upptäckte sambon att det läckte "lite" från taket i pannrummet..... *iiiiih*, till det negativa hör att vi har betongväggar överallt som kräver en hel del arbete och som skräpar ner till max, och hur kul är det att bryta upp golv? Till fördelen hör att det troligtvis kan leda till att hallen uppe kan få sig en uppfräshning till på köpet, *ler*. Men bo i byggdamm är ju bara SÅ trist. Vårt nästa "stora" projekt skulle ju vara en glasveranda och därefter våra båda badrum. Varför blir det inte som vi vill? =)

Lördag.

Har varit en vända i Halmstad idag - var tvungen att byta en julklapp och med förhoppning om att fynda lite på REAn. Men icke sa nicke.... blev inte så mycket av den varan. Nu har jag suttit framför min laggade dator för att inspireras av min "kära" uppsats. Men lyckas inte nämnvärt, *suck*. Strax är maten färdig så att jag får ett skäl till att lämna detta trökiga arbete. =)

Trött.

Ja, helt sjukt egentligen eftersom jag gick upp typ 9.30 - både jag och liten sov länge. Sedan har jag hunnit med en jättepromenad ute i friska luften, så jag borde inte vara trött. Ute är det becksvart fast klockan inte ens är 19.00 Kroppen kanske tror att det är läggdax då eller vad? Har hunnit med två turer in till stan - dock utan att jag handlade någonting annat än dagens aftonbladet och en heminredningstidning. Det blev alltså inget shop until I drop..... *suck* - var väl bara inte sugen på att handla. Men det kommer ju flera dagar. Fast imorgon måste jag ta nya tag med min uppsats "igen" - *iiiiih* längtar INTE alls. =)

MellandagsREA.

Japp, imorgon gäller det - årets REA börjar imorgon, så då får jag bege mig ut i djungeln och slåss för att få godbitarna. Har en hel massa presentkort som skall lösas in på Lindex, B-young, Kappahl, Anderbergs skor och nån smyckesaffär som jag inte minns namnet på. Så visst finns möjligheten att shoppa loss utan att det bränner stålar på mitt konto, *LIKE a lot*. =)

Snart är julen slut.

Rätt skönt faktiskt - med tanke på att det mest är hysteri vad det gäller mat, presenter, fixa o dona, samt hinna umgås med släkten och vänner. Så nu sitter vi och slappar framför Eurosport - Watts zap, till litens stora förtjusning... Till middag avnjöts en underbar maträtt - kyckling, pommes och kall sås, (med massa vitlök). Det är annat än julmat det..... och ändå har vi "inte" ätit mycket julmat, men eftersom det inte är speciellt mycket som jag gillar på julbordet så blir man ju inte jättemätt/fet av den maten iaf. rena bantningskuren. Fick förresten ett kort till simhallen av sambon (bland annat) - har ju tjatat mig till det mer eller mindre, för att få någonting jag VILL ha. + underkläder och olja till "min" solstol, (så den får jag väl gömma undan nu så att inte han tar den till de övriga trädgårdsmöblerna, (he he he). Själv gav jag honom en platt stereo till köket, bok, termos och parfym..... *hm* Var han värd det??? Har tyvärr brännt alldeles för mycket pengar på julklappar i år - samma som varje år, *suck*. Men så länge man har råd är det ju ingen större katastrof. Får ju hålla igång konsumtionen och marknaden, jobben och avveckla lågkonjukturen. =)

Litens summering av julen.

O: Detta är den "bästa" julen jag har haft.

Snart jul.

Ja nu är det inte många dagar kvar tills den stora dagen.... *mmmm*....... igår var vi och inhandlade julgranen som skall pryda vårt hus - det var jag som valde, *hm*. Tror nu så här i efterhand att den lär bli lite liten. Den är väl typ tre äpplen hög - egentligen har vi inte plats för en gran... men vi kan ju inte vara utan, så det var anledningen till att jag valde en liten. Får väl lägga in en bild när den kommit in och står klädd. Hoppas bara att alla julljus får en bra placering också - lär ju finnas ljus så det räcker och blir över, *ler*. =)

Vad är tillåtet för en 15-åring?

Alla föräldrar har ju sina egna regler. MEN, för mig är det INTE okej att röka.... visst det hör till åldern och det är häftigt att smygröka - nice... Men JAG tycker "inte" att det är ok. Sedan har vi ju alkohol och det Absolut INTE okej - under några som helst omständigheter. Visst har vi fått hämta mellan en (1) gång pga. fylla.... Men igår var han hos en kompis på fest, (föräldern var hemma).... När han kom hem blev det ett utandningsprov, (småsint kanske) och visst hade han druckit. Men döm om min förvåning när killens mamma, (som de var hos) tycker att det är helt okej med alkohol till sin egen och andras 15-åringar, *grrrrr*.

Väntan.

Mellan har fått äran att vara ute till 23.30 (absolut senast). Så nu sitter jag här och väntar hem honom.... måtte han bara komma i tid hem också - annars(?)

Testar....

Ett videoklipp:

Datorer?

Har pulat lite med bloggsidan - "lekt".... snacka om att jag är novis.... fattar ju ingenting och hittar ingen manual över hur jag bör göra, *suck*, (help me somebody). =)

Ledig fm.

*mmmm*.... LOVE. Tänker bara softa och ta det allmänt lugnt, och hör jag ingenting från handledaren under dagen så lär väl em. gå i samma spår + lite hushållsgöromål då. =)

Mat har blivit så dyrt.

Vi brukar alltid veckohandla vår mat och även komplettera med det som tar slut under veckorna. Idag handlade vi mindre än normalt uppskattade både jag och sambon, ändå hamnade slutnotan på samma som vanligt - strax över 1200:- Hur kommer det sig. Bensinpriset har ju gått ner och då tycker jag ju att även matpriset skall sjunka. Köra bil måste man ju trots lågkonjuktur, *blink*, samtidigt som "alla" måste ju ha råd att i alla fall inhandla basvaror, *hm*. Räknas chips, Noblesse och inredningstidningar till basvaror? :)

"Äntligen".

Nu har jag mejlat mitt arbete (c-uppsatsen) till min handledare, så nu är det bara att "vänta" å "vänta" å "vänta" på ett svar från honom..... *hm* jul snart betyder det att han då har RÄTT till att vara "ledig"? Nopp, inte enligt mig eftersom jag inte känner att jag kan vara ledig.... *suck*. Tänk om det kunde ske bara ett LITET mirakel som att han mejlade tillbaka till mig omedelbums NU och berättade att mitt arbete ser "lysande" ut och att jag istället kan ta det lite lugnt och varva ner inför jul - med tanke på att jag kommer hinna bli klar med en fullständig uppsats i tid. *Please han där uppe lyssna till min bön*. =)

Lite kvar på analysen bara.

Ja endast en liten pytte, pytte liten del - eller va 17 en sida. Men jag har skrivit allt som skall vara med i den delen och som motsvarar ca en sida. Så vad väntar jag på? Har väl tappat inspirationen "lite". Har piffat i mitt arbete i övrigt och jag känner mig SÅ nöjd - verkligen värd ett VG, *hm* enligt mig själv då. Med tanke på att jag gjort mitt arbete helt själv också så hade det ju suttit fint, *ler* och *blink, blink*. =)

Julklappsinköp till sambon???

Min första tanke var att han skulle få en väderstation (modell större) som visar temperaturer ute och inne, luftfuktighet mm mm. Men igår kom han ju hem från jobbet med sin julklapp därifrån och guess what - en väderstation, (modell mindre - men vadå) *iiiih*. Så vad skall nu jag köpa till honom, *hm*. Nä, det får nog bli nån nyttopryl till hemmet istället..... =)

Upp som en sol - ner som en pannkaka.

Ja, precis så känns det... igår kändes allt positivt och livet flöt på bra - medvind med andra ord. Idag känns det betydligt värre, något som beror på att jag nu vill vara klar med min uppsats, men INTE är det..... *suck*, har en del kvar på analysen innan den skall skickas till handledaren i slutet av denna vecka, (planen: fredag senast). Visst tror väl att jag skall hinna. Men vill vara klar NU typ... och sen lite ledig och slappa lite eller bara ta dagen som den kommer, och småpilla lite med uppsatsen - alla smådetaljer som kan förbättras i sista stund - "piffa".=)

Julpysslat.

Ja, lite i alla fall.... har bakat pepparkakor - Pippi, Lilla gubben och herr Nilsson. Liten skar sig på pappas almanacka som han fått från jobbet - så det blev för lilla mamma att baka själv eftersom han "inte" kunde hjälpa till. Nåväl lilleman åt deg och färdiga pepparkakor i alla fall. Har även hunnit med att skriva alla julkorten som skall postas imorgon, jaja en dag senare än rekomendationen från posten, *hm*. Hoppas att de hinner fram till jul ändå! =)

Godmorgon världen!

Jag känner hur min energi bara sprudlar - men gör nåt vettigt av den då människa... *hm*. För tillfället känns allt relativt bra - tror att jag kommer att hinna klart med min uppsats. Men det får väl tiden utvisa i annat fall. Det känns som om det finns en ände på studierna i alla fall, och sen tillbax ut i arbetslivet. Söka nya jobb.... får jag inget annat så funderar jag starkt på att ta två veckors semester efter det att skolan är slut, bara för att få känna att jag är ledig innan jag går tillbaka till min ordinarie tjänst. Men får väl se hur det blir - hoppas ju självklart på att få göra någonting annat och mer stimulerande. =)

Lunch... (sen).

Vilken tur då att jag hade en paket oöppnad merci att ta till när hungern satte in... men nu skall jag i alla fall ta mig ner och kolla in vad mitt kylskåp har att erbjuda idag - micromat - rester, *hm*. Inte det godaste jag vet, men ack så smidigt då man inte hinner laga mat precis nu. =)

Ännu en måndag.

Känns ju nästan som om det inte vore annat än måndagar och fredagar..... Tycker veckorna bara rusar iväg, *suck*. Stoppa tiden!!! =)

Sett på video - "äntligen".


Tredje söndagen i advent.

Gick in till centrum i em. Men hallå vart fanns julstämningen? Visst det var dekorerat med lampor som förövrigt också lyste, men inget annat som kunde liva upp stämningen och näst intill tomt med folk i affärer och utanför.... är det lågkonjuktionen eller har man bara en massa annat att göra så här en vecka innan jul? Själv har jag mycket kvar att inhandla innan jul och hoppas självklart att jag skall avklara det i veckan, och då i början för att slippa trängas med alla sista minuten köpare. =)

Ingen sen utgång för mellan idag.

No no, verkligen INTE. Han kom hem 00.00 i natt.... visst hans mobil har gått sönder, (tappad i backen och självklart demolerad av honom själv i efterhand) Förklaringen till den sena ankomsten: vi var hos X och kollade på film och jag vågade inte fråga om jag fick låna deras telefon för att ringa hem, och nej de hade "ingen" klocka. =?

Lucia.

..... se på vår tröskel stååååår, vitklädd med ljus i håååår, *sjunger högt och falskt*. Ja, det är väl så nära luciastämning jag kommer i år. Har inte sett eller hört någon lucia med följe idag heller och idag ÄR det ju lucia, *hm*. Får väl kolla på nyheterna senare ikväll om de har med något "litet" reportage gällande nåt firande. =)

Lucianatt.

Inte ett enda lussetåg har jag sett varken på TV eller i verkligheten..... *suck* Lilleman lussade ju på förskolan, men dit var "inga" vuxna välkomna, *hm*. Han fick vara tomte i år igen eftersom pepparkaks kläderna var alldeles för stora. Till på köpet var hans batteridrivna ljus borta när jag skulle hämta honom, *grrrr*, ja visst skulle fröken höra sig för med de andra föräldrarna om deras barn hade haft något ljus med sig, (ifall de nu visste det) jaja, ett litet bekymmer kan tyckas. Annat är det med min mellan kille som SKULLE vara hemma senast 23.00 och har ännu INTE dykt upp. Va 17 kan han vara måntro????? Han skall få sig en rejäl utskällning när han väl dyker upp eller inte riktigt, men han skall minsann veta att så här får det inte gå till och straff: ingen utgång imorgon sen kväll. =(

Värsta huvudvärken.

*iiiiiiih* ja det känns ju INTE så kul. Men efter ett par timmars aktivt skrivande och ingen mat så blir det ju lätt så. Nu passar jag på att uppdatera och smaskar samtidigt på kökets rester som fanns att tillgå: kokt potatis och kassler med grönsaker, *hyfsat gott*. Men det blir ju tacos till kvällen och då får jag väl äta igen det jag missat under dan, *hi hi*. =)

Snö - *jippi*

Vaknade till ett vitt puder som låg på marken, *wow*. Det är så mysigt och lite stämningsfullt när den väl trillar ner på vår sida av Sverige - vilket är sällsynt numera. Men insåg när jag skulle till förskolan med liten att den säkerligen inte skulle bli långvarig då det till stor del var regnblandad nederbörd som föll från skyn - kan nästan sätta en slant på att den inte finns kvar till em. ens, *suck*. Så säg den glädje som varar för evigt. Men men efter regn kommer sol.... =)

Shit hinner/orkar ju ingenting numera.

Pluggandet tar ju verkligen musten ur en... och allt annat i hemmet och familjen mm. blir ju lidande eller kanske inte lidande men i all fall nedprioriterade, *hm*. Men idag har det varit en dag då jag "faktiskt" varit lite ordentlig i hemmet. Vilket betyder att jag städade toaletterna och dammsugade.... *bravo*. Känner mig förhållandevis pigg å fräsch, trots en annalkande förkylning som verkligen INTE passar in i mitt schema nu, därav alla naturmediciner som jag försöker preparera mig med för att slippa. Däribland enchina... *hm* vad den nu heter - det visade sig att man skulle spä den rackaren, vilket jag gjorde, men tyckte/trodde då att den inte skulle vara lika effektiv, så nu intas den au naturelle.... och gissa hur illa den smakar. Stinker ju sprit lång väg och eftersom jag är smått allergisk mot sprit, (not - men gillar det inte) så är det ingenting man längtar efter utan endast ett nödvändigt ont i jakten på att slippa influensor.

Tar en dag i taget.

Lite ågren när jag lämnade liten på förskolan idag pga. att han är lite förkyld, men säg den unge som inte är det i dessa tider och jag kan försäkra att jag har sett ungar på förskolan som varit i bra mycket sämre skick än vad min lille gosse var idag och som ändå lämnas in. Men han är till sättet lika sprallig och aktiv som i vanliga fall, det är bara det att han är lite snorig. Därför sa jag till personalen att de bara kunde ringa om han skulle bli hängig och inte orka vara kvar. Så jag får väl se ifall de hör av sig eller inte.

3 ½ veckor kvar.

Skall jag bli färdig - ja, det är den stora frågan. Måste ju bli det om jag ens skall kunna ha möjligheten att söka ett nytt jobb med ett färskt betyg på fickan. Men hur ser det då ut på jobbfronten? Det spås ju sämre tider nu framöver. Ja det är ju för typiskt när man vill pröva på någonting annat. Fast mest orolig är jag för min stora kille som har en anställning i nuläget, men hur säker är den om deras order in till företaget minskar. Nä håller alla (2) tummar att allt skall gå vägen. =)

Tankarna och viljan är någon annanstans.

Ja, vad gör man då... man vill men kan inte, orkar inte och har ingen lust att sitta med de förbaskade teorierna nu. Fattar ju inte egentligen varför, då jag redan har en bra grund för dessa och egentligen bara behöver förtydliga och utveckla dem i min uppsats, men men. Funderar starkt på att ta en promenad istället och skingra tankarna, *wow*, inte en dag för tidigt att jag rör på mig. Nä, jag anser mig inte behöva göra det beroende på vikten (hade mer än gärna vägt ett par kilo till - rätt placerade, *blink blink*). Men jag tror att relativt (med tanke på miljöförstöring) frisk luft skulle kunna göra nytta för mitt sinne och skapa ny energi och motivation med mitt arbete. Så därför avslutar jag mett ett: Solong kalsong! =)

Hänt sen sist.

Igår efter förskolehämtningen valde jag och lilleman att åka till jobbet, (igen) för att shoppa loss lite. Men men tycker att utbudet där är så dåligt numera - utplockat och inget nytt och kul - kan ju bero på att jag är där "alldeles" för ofta. Men det positiva igår var ju i alla fall att jag BARA brännde strax över 1600:- Vi gick även in i sportaffären eftersom jag lovat liten en ny fotbollsdress (om det fanns någon) och det fanns det ju så klart. Så nu kunde jag glädja honom yttreligare. =) Så nu har han väl sex stycken hela set och två lösa matchtröjor, synd bara att det är så fruktansvärt dålig kvalite, dvs att de trådar sig för minsta lilla.... men det är väl det som menas med konsumtion - Att man skall konsumera.

Ännu en helg bakom sig.

Så var det måndag igen.... det är ju inte klokt vad veckorna går fort nu. Eller rättare sagt ända sedan jag fick barn tycker jag att tiden går mycket fortare jämfört med innan, då jag inte hade barn - de växer och blir större och själv blir jag ju INTE yngre precis, *ler*. Nä fy 17 ett par år till sen är man 40, *hua*. =)

Äntligen fredag.

Ja, sista arbetsdagen denna veckan.... hoppas jag. och nu väntar en lång och skön ledig helg. Sambon skall iväg på julbord ikväll så jag o liten får väl sitta hemma och svulla smågodis i vår ensamhet, *suck* eller tur för oss.

Dagens lucka.


Då har jag varit på handledning med.

Ja och HUR gick det då? *hm*.... INGET konkret negativt. Metod delen var väl till stor del helt godkänd med viss poängtering på mina Ibid. källor där handledaren tyckte att jag även skulle lägga till årtal, ok jag gör väl det då för att vara på den säkra sidan, han var dock lite osäker på om det var det absolut rätta, men men. Sen ville handledaren också att jag skulle ta med min förförståelse som en liten del i metoden, och då jag svarade att jag inte visste vad jag skulle placera den MEN hade skrivit in den med ett frågetecken i min bakgrund, berättade han att jag nu kunde göra hur jag ville då varken det ena var mer rätt än det andra. I övrigt kunde jag "om jag ville" byta plats på mitt syfte o min problemformulering. Ja, så nu sitter jag här och tror att allt är piece a cake och en möjlig ledighet till jullov. Men jag kan ha fel, *suck* Hold my thumb (eller om det nu stavas så). =)Det är ju trots allt en hel del kvar. Undrar hur det går för de andra i gruppen????

Kvällens O.

Igår när jag och lilleman skulle gå och lägga oss och läsa frågar han: -mamma har du gröna eller blå ögon? Varpå jag då svarar: -gröna. Då säger han: -man kan ha svarta och bruna också. Men då svarar jag: -nä, man kan ha bruna, men pupillen är ju svart. Får då ett underbart svar av honom: -har kommunen bestämt det? (Mycket bestäms ju inom kommunen, men kanske inte sådana saker och hur förklarar man det på ett vettigt sätt när man sitter med skrattet i halsen).

Missnöjd med lucka 4.

Eller chokladkalendern var det väl inget fel på, den biten slank ju ner hur lätt som helst. Men innehållet i paket kalendern var väl inte lika kul enligt sonen - då den innehöll ett par röda monsterkalsonger. Men ibland måste man få lite nyttiga/tråkiga presenter också, vilket kan vara svårt att inse då man bara är 3 ½ år.

Ger upp nu.

Orkar inte... vill inte... kan inte... plugga mer nu. Idag har vart en allmänt slö studiedag = dag av studier. Jag har endast slipat på en sammanstälning av en intervju till mitt arbete och inte alls arbetat med mina teorier eller ev. teorier som varit planen för idag. Så det blir väl till att sätta mig en stund även i helgen, *suck usch och blä*. Innan (denna terminen fortfarande) sa jag alltid att jag "minsann" skulle ta mig tiden och vara "ledig" på helgerna, men ibland får man ju offra sig för annat som anses vara viktigare och på bekostnad av familjen och främst liten då, som inte har samma förståelse. Puss till mammas lilla gurkunge eller vad jag nu skall kalla honom.... (favvon enligt somliga familjemedlemmar) men men kärt barn har ju... många namn. =)

Lite off idag.

Det e väl nån bacill från sambon som till slut har hoppat över också till mig, då han har gått och hostat hej vilt härhemma med mottot: "ju fler jag smittar desto bättre" eller nåt. Nä, visa hänsyn för någon som INTE har tid att vara sjuk Vad är det? Nåväl lite lugnare idag gällande skolarbetet; skall försöka skriva ner lite av mina teorier är väl planen.... but you never know....

Inte lika nöjd med paketkalenderns innehåll.


Dagens lucka i chokladkalendern.


Både närvarande och nyttig på en och samma gång.

Ja, visst vilken dunderlösning jag kom på; min kropp finns i rummet på platsen och jag sitter djupt försjunken i mitt skolarbete, (sammanför de genomförda intervjuerna till min resultat del). Visst visst jag är ju inte så speciellt social men jag finns ju och syns två rätt av tre... *ler* Märker på liten att han tvingas få en bättre kontakt med sin pappa om han vill någonting och slipper hänga på mamma hela tiden. Fast sen dyker ju det allmänna dåliga samvetet upp för att jag inte tagit mig tillräckligt med tid för honom. Kan det vara därför som han med glädje får sova i min säng, till sambons stora fasa. Ja inga nya bebisar att konkurrera med, med andra ord. =)

Tittar ut genom mitt fönster.

En mörk andra december fm. med regn i luften, sånt där härligt som verkligen kan förstöra en nyfixad frisyr på väg till förskolan. Eller den lilla stund jag vistades utomhus då - till och från bilen, *ler*. Det hade ju varit lite mysigare "julstämning" om det hade legat ett vitt puder på marken, men det är väl ingenting som man skall räkna med på denna sidan av Sverige. Men hoppas på en vit jul kan man ju alltid göra. Tände förresten dagens julljus - eller va 17 tänder ju det varje gång jag skall vistas på nedre våning för att det skall brinna ner till i alla fall det första numret, men det verkar gå långsamt. Så här hemma lär det ju dröja tills vi når den 24 december om vi skall rätta oss efter det ljuset. =)

Aj aj aj....

Ligger nog "lite" efter i mitt schema i allafall... skall på handledning på torsdag och får väl då se vad handledaren har att säga om mitt arbete. Får väl jobba på fram tills dess. Hua, hua. Ja ja man lär ju inte sitta arbetslös i alla fall, *suck. Satt idag med skolarbete ända tills jag verkligen var tvungen att hämta sonen på förskolan, vilket betydde ingen middag idag, förräns efter tre - banta banta banta. Sen har jag fört över pengar till gemensamhetskontot och betalat våra räkningar - ja, jag vet sent ute, men huvudsaken är ju att mottagarna får sina pengar. Bättre sent än aldrig! *he he he*.

Första december 2008


RSS 2.0