Lördag em.

Dagen tills nu:
Var iväg på en promenad in till stan, och kände mig helt slut - trolig orsak beroende på att jag har varit lite off den sista tiden, (förkyld) och INTE för att jag har dålig kondis. Med tanke på att jag sista tiden simmat 1000 m två till tre dagar i veckan, (därmed inte sagt att min kondis skulle vara på topp).

Byggt (letat) Lego med liten - det skall bli en brandbil om vi (jag) bara lyckas hitta alla bitar. Hann dock bara påbörja eftersom jag hade en sol tid kl 14.30. Dvs egen tid i ett kvalmigt solarie..... =)

Väl hemma dammsugade jag ovanvåningen lite snabbt och lätt, (typ det på ytan, *hi hi hi*) och nu väntar jag bara på att sambon skall bli klar med maten där nere - potatis med fläsk och "hans" löksås, (INTE lika god som min och framförallt är hans INTE vit).

Efter maten skall jag och liten fortsätta med vårt byggande. Får väl häva ut allt LEGO på två lakan för att lättare hitta de sökta bitarna. =)
P o K vi ses på stan!

Lördag.

Nu har jag ägnat en "lång" stund åt att gå igenom min uppsats - rätt presens, imperfekt. Återstår att föra över till pdf. fil. Hoppas att min "snälla" lilla vän kan vara behjälplig (eftersom vissa andra INTE ville) - hon är iaf. en klippa.
Måste ju lämna in för att få mitt betyg. Vet att det är många med mig som ännu inte lyckats med denna omformulering - fattar inte att det skall vara så krångligt.

Sambon är iväg med liten - shoppar (potatis), V75, pantar flaskor (två STORA sopsäckar och jag ville INTE följa med - guess why). Jag bad honom även att tanka bilen (min) full eftersom jag skall jobba fyra dagar nästa vecka och då lär det ju ticka på med bensin.

Dagens önskelista: Ny digitalkamera, (eftersom min gamla strejkar när det gäller att föra över bilder mellan kamera och dator). =)

Pengarna räckte denna månad också.

Slutet på månaden innebär att räkningarna skall betalas och som husägare har man på tok för mycket räkningar. Tur då att ränteläget har ändrats - Vi sparar ca 2600:- denna månad i rena räntekostnader..... *yes*.
Vilket är perfekt en månad som denna eftersom jag varken får studiebidrag eller någon lön, *suck*.
Tur då att jag hade pengar kvar sedan förra månaden och slipper nalla från "mitt" sparkonto.
Trodde iofs. att jag skulle få "lite" pengar från FK - men icke sambon var ju tvungen att IGEN föra över sina dagar till mig, (ny period eller vad). Till på köpet envisades FK att skicka de papper som skulle skrivas på (av sambon) till mig som adressat, utan att sambon hade uppgett vare sig "mitt namn" eller "mitt personnummer" - jag blir tokig för mindre. Men, men nästa månad kanske jag får dessa pengar som jag är berättigad till. Med tanke på att den lön jag då får innebär max 14 dagars arbete..... Får väl bli att jag nallar lite på mitt sparkonto då istället.

Dagens önskning: Ett NYTT arbete med bättre betalt - det går bra med ett annat arbete på min nuvarande arbetsplats också. =)

Sista semesterdagen.

Jaha, så var snart dessa två lediga veckor till ända... *suck*. Tänk vad tiden går fort när man har roligt - eller roligt och roligt, säg när en förkylning är rolig, *never*.
Vad passade då bättre denna sista lediga dag än att sova "extra" länge. Jag masade mig upp ca 09.30 och lilleman sov ännu längre - strax efter 10 kom han nerknallandes i trappan, *aaah*.
Idag planerar vi en lugn dag. Det blir en tur in till Apoteket för att köpa "ny" nässpray, (min räddning - drog) får väl köpa en ny till liten också eftersom jag har varit och nallat på hans nu när min varit slut och har man då riktig otur så blir väl han också snorig.
Kanske att vi tar en runda in i någon klädaffär för att fynda nåt nytt.... får väl muta med en tur till leksaksaffären med och köpa en LEGO ask eller nån annan sysselsättning/tidsfördriv. Han är helt fantastiskt duktig ("skryt") på att bygga med LEGO, och kollar på broschyren och sedan bygger likadant som på bilderna.... tyvärr har vi ju "ALLT" LEGO samlat i en STOR låda (huller om buller) dvs sjörövarborgar, riddarborgar, skepp, polisbilar, brandbilar mm mm (listan kan göras lång beroende på att äldsta killen är 20 så har det ju blivit en hel del LEGO under årens lopp, och liten är ju "lite" bortskämd också) som han nu bara älskar att sitta och plocka/bygga med - vilken tur då att hans mamma jättegärna sitter med och LETAR och bygger. =)

Familjens organisatör nr ett - "mästarorganisatören".

Ja, det utnämner jag mig själv till......
Har varit iväg och veckohandlat, dvs MYCKET mat för vår lilla familj, (eftersom vi gillar att ha välfyllt överallt och mer därtill). =)
Nåväl sambon skulle iväg på träning så det var min tur att sortera in alla varor på RÄTT plats idag.....
Vilket slutade med att jag ändrade runt... typ överallt....
Hur tänker (en) MAN då MAN (samma person) blandar hej vilt i frysen, (ömsom bröd, ömsom kött osv - utan någon som helst ordning). Inte konstigt att vi handlar dubbelt och mer därtill av vissa varor som JAG tror att vi har slut på då.
Oj, vad mycket undantgömt man hittade som inte alls passade in där det var placerat - t ex gamla kakor på pasta hyllan, *jösses*.
Nä, nu är det ordning och reda eftersom "mästerorganisatören" har varit framme, *hi hi hi*... och sambon som säger att "han" är ordningssam och "pedant" enligt vissa på jobbet, *moa ha ha ha*.... Undrar just vad det är för någon/några som har sagt det - stans värsta..... jag vet inte vad(?)
Önskelista:
* Ny frys
* Ny dammsugare eftersom den vi har nu (inte alls gammal iofs. men inköpt av sambon för en gångs skull, och man får vad man betalar för).
* Nytt jobb
* Nytt liv, (eller INTE, men det passade in liksom).
=)

Mer outsorcing av barnpassning.

Ja, som sagt jag börjar ju på mitt "gamla" jobb igen efter ett par års studier...
Lilleman deklarerade igår att pappa minsann skall på sin träning på måndag(?) Varpå jag sa till sambon att det minsann inte är träning innan torsdag, (torsdagar o söndagar har han sedan tidigare bestämt - vet dock att laget tränar även på måndagar).
Jag menar bara att jag minsann inte har hindrat honom tidigare eftersom jag ändå varit hemma och tagit hand om liten - men nu bara för att jag börjar jobba tror (vet) jag att han kommer att anlita sin mamma som barnvakt i tid och otid - för att få egen tid till aktiviteter och annat.
Visst det är väl bra att lilleman och farmor träffas. Men när han nu har möjligheten att själv skapa sig en "bra" och egen kontakt med sonen..... så vad f-n ta den då.
Nä, då sitter han istället och erkänner att farmor minsann kommer att få ta ett större ansvar och passa "vår" son.

Ytterligare.... sambon skall sluta 15.30 varje dag och arbetar ca fem min bort (med bil) från bostaden, men nu är det bestämt att de skall duscha på jobbet osv och sedan brukar han låsa ibland och så.. Därför skrev jag på dagis schemat att sambon hämtar 16.00 - jag menar att på den tiden "borde" han ju hinna.... han har ju iaf. en halvtimme på sig från det att arbetsdagen skall vara slut.
Hur ställde han sig till det då, (det blir ju han som kommer att hämta på dagis hädanefter). Han blev lite konfunderad och försökte med den ena förklaringen efter den andra.... men jag skall ju låsa osv. Men hallå "gå till chefen då och be att någon annan låser tex chefen (han får ju ändå bra betalt)"....
Nå ja, man skall ju inte ta ut någonting i förskott, får väl se hur det blir först innan jag spyr en massa galla på honom....

Fortfarande raspig i halsen.

Ja, hesheten hänger sig fortfarande kvar i ett krampaktigt grepp - har även ont i halsen. Tur i oturen då att det är denna veckan som jag fortfarande är ledig - bra timing. Då jag börjar jobba igen nästa vecka.
Har vi max otur så blir väl lilleman sjuk då istället och någon av oss päron får stanna hemma och vabba - pix pax INTE jag..... Jag menar bara hur skulle det se ut om jag på min första arbetsdag/vecka börjar med att vabba, *hm*. (bad, bad - fast lite gott. Nä jag myglar inte.... no no).

Hantverkaren hittade hit i morse, (strax efter 07.00) *jäsp* Så det var ju bara att masa sig upp.
Så nu är hela hallgolvet uppbrytet och man känner sig mest i vägen..... håller oss instängda i TV/vardagsrummet. Vill ju inte vara i vägen, samtidigt som jag inte vill prata med honom, (annat i nödfall) då rösten sviker - synd att man inte kan vara till sin fördel när man för en gångs skull har en hantverkare på besök, *hi hi hi*. =)

Stora sonen skall till Hemsedal idag med firman, (+ respektive) *hm*... så nu skall man börja vara lite orolig även för det, *iiiiih*. =(

Boktips.



Har precis avslutat Karin Fossums bok: Jonas Eckel.
... med E....
Snacka om tragiskt människoöde med ett annorlunda slut.
Boken var väl så där - men ändå en bok som man ville veta slutet på då man väl börjat. Lättläst inslumringsbok. =)

Toppen på isberget.

Ja, nu har väl min förkylning nått sin kulmen. Är dunder hes, har iofs. mindre ont i halsen idag jämfört med igår. Näsan rinner och jag känner mig allmänt off. Men vad hjälper det när man har en hel del att fixa här hemma ändå, samtidigt som lilleman skall få sin beskärda del av aktiviteter och föda mm.
Sambon ringde tidigare idag och sade:
- Det var "hemskt" vad du låter....
Varpå jag svarar:
- Ja, men hade du inte ringt, så hade jag inte behövt svara - han förstod dock inte piken att jag helst av allt ville lägga på och bryta samtalet för att bevara den lilla röst jag har...
Får väl bara hoppas att lilleman slipper detta, gillar inte alls när han är sjuk och orkeslös och har allmänt ont. =(
Nä, skall snabbfixa allt här uppe nu och sedan ta mig en kopp välbehövlig the. =)

En analkande förkylning.

Don't like.... och vem gör det.
Försöker verkligen att bota mig själv med än det ena eller andra vad gäller all sköns huskurer. Kör med några (många) droppar som är inköpta på hälsokostaffären - dyra (99:-) och minns inte vad de heter. Men ack så effektiva när man känner av något förkylningssymtom.
Sen att det smakar apa och skall intas utspätt i vatten är en annan femma - kan ju bero på att jag tar dem all naturell och därefter någon liten klunk vatten för att dämpa smaken och tron på mer effektivitet.
Bara jag inte smittar liten - för det vill jag ju inte, men risken finns eftersom han är mig hack i häl dagarna i ända, (nästan). =) Det lilla plåstret.

Mer social, (normal) NU.

Ja, nog märks det att skolan är avklarad, *skönt*..... Jag känner mig verkligen som en helt annan människa - mindre stress/press och allmänt mer social.
Jag har varken haft tid eller lust tidigare att umgås med andra - nära och kära släktingar och vänner. Men nu upplever både jag själv och andra mig som "trevlig", *hm*. Betyder det att jag KAN vara otrevlig? Nä, det tror jag väl ändå inte - skall inte fråga sambon om det eftersom jag redan vet vad han i så fall skulle svara - det räcker väl med att säga PMS. =) Tur då att det inte är varje dag - fast en gång i månaden är fullt tillräckligt och jag vet att jag inte är så lätt att leva med just då, vilket min lilla "kära" familj, (ALLA) fått erfara.

Sömnpiller - Sven Wolter.

För min del är det tyvärr så...... Denna man som med sin skrovliga stämma får mig att somna in på studs.
Har kommit på att P4 stationen på helgen runt 22.00 sänder något radioprogram där denne man är radiovärd - och en del gånger är radioprogrammet riktigt bra och intressant. Men lyckas jag hålla mig vaken då - Nä, tyvärr inte....
Jag tror att alla andra gånger som jag har svårt för att knoppa in, (trots att jag är trött) beror på att Sven Wolters stämma INTE hörs i etern. Jag kanske skulle ta och banda hans radioprogram, för att sedan använda som en godnatt saga varje kväll, *hm* - God tanke. =)

Dagen så här långt.

Vaknade vid åtta och låg kvar i sängen tills nja, ca nio - halv tio, *hm*.
Frukost tillsammans med (lilla) familjen, (då de stora killarna inte behagar stiga upp och äta tillsammans med oss andra).
Vår helgfrukost brukar se ut ungefär så här: päronen sitter och smaskar i sig frukosten samtidigt som de hänger över någon dagstidning och lilleman intar sin frukost måltid framför morgon TV:n - inte en allt för gemensam frukost kan tyckas.
Skrev ut ett CV och ett personligt brev till en tjänst som gick ut idag.
Därefter blev det en tur in till stan för att inhandla en trav rad.... (vann inte denna helgen heller). Jag och en tidigare arbetskollega brukar turas om att tippa - allt för att fortsätta upprätta kontakten.
Efter tippningen blev det en färd till en auktions visning - som dock inte erbjöd mycket att ha.....
Väl hemma har jag mejlat min examinator - för att beklaga mig över betygssystemet som jag inte anser vara ett rättvist system. Jag har inget att vinna på det, ville mest tala om vad jag ansåg om hennes kriterier för en bedömning av mitt arbete, (och inget personligt till henne som person). Får väl se ifall jag får något svar från denna person(?)
Har även bifogat mitt arbete till en kompis för en eventuell omvandling av filen till pdf. fattar nada hur jag skall bära mig åt - hoppas att h-n har tid och lust/möjlighet att hjälpa mig... =)

Kan inte sova.

Har nu legat i sängen sedan 22.00 typ - då jag faktiskt uppfattade att jag var trött och beslutade att jag och liten skulle gå och nana kudden.
Men vad hjälper det när jag nu ännu inte har lyckats somna.
Har lyssnat på radion, *suck*.
Läst böcker.
Legat och funderat.
.... och nu ligger jag i sängen och surfar runt i cyberrymden, *hm*.
.... och det blir jag ju inte tröttare av - snarare tvärtom eftersom tid vid datorn på nåt vis får min hjärna att aktiveras ännu mera.

Fredag em.

Så är snart denna fredag till ändå....

Eftermiddagen/kvällen ser ut som följer:

- veckohandling, (när sambon kommer hem).

- Simning (1000 m).

- Frdagsmys, *jammi* framför TV:n.
=)

Första veckan i frihet - avverkad.

Jaha, så har den första lediga veckan snart passerat och vad har jag/vi gjort, *hm*....?
Sovit länge på mornarna, (till typ nio - halv tio).
Varit och fikat och pratat (barnen har lekt) med en gammal kompis till mig.
En dags shopping - inklusive leksaksköp till liten (LEGO) som vi pysslade med (eller han med "lite" instruktioner från mig) när vi väl kom hem.
En cykeltur eftersom liten ville inviga den nya cykelhjälmen - som han förövrigt tar på sig i tid och otid.
Glömde det viktigaste av allt för denna veckan - stora sonen fyllde 20 år och firades lite lugnt här hemma med presenter och tårta, (otur då man fyller på en vardag). Men tjatar på honom att han skall fixa nåt till helgen - eftersom man bara fyller 20 en gång i livet..... Nej, han har ännu inte varit på premiärturen till systemet. =)

Fick "bara" G + på uppsatsen - så besviken eftersom det där + ändå inte syns på pappret..... och jag anser att mitt arbete var bra mycket bättre än vissa andras som också blev godkända, till det skall tilläggas att jag gjorde mitt själv, *suck* - nu blir jag irriterad igen, så fort jag tänker på det! =(

Ledig.... måndag.

Telefonen ringde vid 09.30 - sonen som ville ha lite info.... dock hade vi (jag o liten) inte gått upp vid den tiden. Efter samtalet beslöt jag mig ändå för att ta tag i den nya dagen... skäms inte längre för att jag ligger kvar lite längre i sängen om jag har möjligheten. Som tidigare (förr) om någon ringde när man fortfarande låg kvar i sängen och denne då frågade: sov du/väckte jag dig, svarade jag "alltid" NEJ, jag har varit uppe "länge" - apljög.....

Liten sitter och äter sin frukost, (kontinental) framför barn TV:n och jag passar på att kika runt på nätet.

Har två lediga veckor framför mig som jag skall försöka att spendera på bästa sätt - tillsammans med min lilla gosse.... Vilket betyder lek, bus, läsa och lära, shopping, simning och förhoppningsvis en hel del annat.

Hoppas på en "bra" dag där alla mina förhoppningar/planer klickar. =)

Slapp söndag kväll.

Har tagit det allmänt lugnt idag - så när som en tur till simhallen och simmade 1000 meter och liten fick plaska/halv simma runt i mellan bassängen tillsammans med pappa.
Han försöker verkligen - men nuddar man botten så behöver man (enligt honom) INTE kunna simma.
Vi försökte med "att om man inte lär sig simma, så kan man inte heller följa med till Thailand". Varpå det lilla gosse barnet svarar: Då vill jag inte följa med.... så om vi skulle åka så får han väl stanna hemma hos farmor eller mormor, (not).

På tisdag fyller min stora gosse 20 år... *jisses* vad tiden går - har ingen aning vad jag skall köpa till honom, *panik, panik*... får väl ränna runt i affärer imorgon fm. På em. skall jag och liten till en gammal kompis till mig, (som jag sällan träffar nu mera) skall verkligen bli "Jättekul"!

Imorgon eller på tisdag får jag mitt betyg på c-uppsatsen, *spännande* och får jag INTE VG så vet jag inte vad jag gör. =)

Imorgon skall julen ut.

Skulle kunna hinna det idag egentligen - fast imorgon är det ju tjugondag Knut och då skall ju julen enligt tradition ut.
Tänk vad vår lilla fina gran kommer att barra då, men det får vi väl ta eftersom den ännu inte har släppt mer än max fem barr. =)

Skall bli skönt att styla huset utan tomtar och ljusstakar, röda gardiner, glitter och annat jultjafs.... till ett mer minimalistiskt hem utan en massa dammsamlare.

Sista skolveckan.

Med blandade känslor (faktiskt) så tar jag tag i de sista dagarna som detta högskoleplugg innebär. Denna veckan är det opponering som gäller.... Så jag sitter här och väntar på ett schema och en ny uppsats att suga tag i, för att sedan bryta ner till mikro delar....

Vad händer sedan då - När man står där med en akademisk merit i bagaget. Det medför ju inga garantier till ett nytt jobb och vad har jag för jobberfarenheter som skulle göra mig mer attraktiv än andra på arbetsmarknaden + att det råder lågkonjuktur.

Bäst är att inte ta ut för mycket i förskott - mina stjärnor lovar ju gott iaf. och jag får väl lita till dem, *blink blink*

Min uppsats har fått ok till opponering.

Fick mejl från handledaren om att min uppsats var godkänd och redo att opponeras på - synd bara att inte betyget kan sättas utifrån den bedömningen.
Då börjar genast en annan negativ tanke att dyka upp i min lilla hjärna: Alla uppsatser blir väl egentligen godkända till opponering eftersom den dagen som opponeringen skall ske är en obligatorisk dag för alla studenterna..... så...... *suck*.
Nästa tanke blir då: hur kritisk kommer "min" examinator att vara - är det bara nonsens som jag har skrivit om, eller kan h-n se till helheten och göra bedömningen att jag "förhoppningsvis" uppfyllt de kreterier som krävs enligt bedömningen för att få godkänt???
Aldrig kan jag vara nöjd och tillfreds då det hela tiden dyker upp nya frågetecken, och "varför nöja sig med mindre"?

Dagen så här långt...

Sov nästan ingenting i natt - sista gången jag kollade på kl var den 02.55 *hu*. Det är ju ännu värre att somna när man vet att man verkligen behöver den där sömnen.
För jag visste ju att jag skulle behöva vara pigg för att kunna ta itu med det sista på mitt examensarbete innan inlämningen.
Nåväl en dusch på morgonen underlättade i alla fall något även om fm. har gått i seghetens tecken.
Panik utbröt vid 12 tiden eftersom jag hade pytte pytte lite kvar i min avslutande del. Samtidigt som sambon kom för att plocka upp mig eftersom vi tidigare hade bestämt oss för att äta ute idag, (kina mat) *mums*.
Internet slutade fungera lagom till att jag skulle skicka mitt arbete - ännu mera "panik" och en iritterad stämning i huset eftersom jag då ansåg att sambon kunde åka iväg till kinakrogen och hämta hem maten istället. För att spara tid och vara så effektiva som möjligt. Varpå han drog igen dörren och drog sin raljang utanför. Villket gjorde mig än mer irriterad och jag rusade ner för att minsann tala om för honom att jag inte valt situationen med flit....

Nu har i allafall lugnet lagt sig, sambon har åkt tillbaka till jobbet, min c-uppsats är skickad (tror jag) och själv slappar jag bara framför datorn, *skönt*.
Ikväll blir det en slapp kväll framför TV:n för min del och en tidig sänggång. =)

Planen som sprack.

Ja, säg den glädje som varar för evigt:

Snön försvann och är nu ett minne blott.

Min uppsats är INTE klar, *iiiiih*.

Det värsta av allt är att jag har en analkande förkylning, F-N jag har ju INTE tid, (jäkla L som har smittat mig).

Men imorgon är en annan dag och nya möjligheter väntar. =)

SNÖ.

*Äntligen*....
Det är alldeles vitt på marken och riktigt vinterlikt, *undrar hur länge det får ligga kvar*. Det blir säkert en liten utflykt i em. när jag har hämtat liten på förskolan, *längtar*.
Får väl leta länge efter nåt åkdon också - Vart 17 har jag lagt pulkor och snowracern, (säkert uppe på garage vinden, *suck*) =(

Inte imorgon, men nästa dag......

*Gulp*...... Jaha, så har jag ändrat i mitt arbetet, (igen).
Jag har omstrukturerat i min text och börjat om från noll när det gäller mina kapitel: reflektion/diskussion och avslutning. F-n alltså om jag inte lyckas med åtminstone ett litet VG... *ler*.
Jag tycker ju själv att det övriga arbetet ser riktigt BRA ut.... och då är jag ändå självkritisk till Max.
Nåväl en och en halv dag kvar, (typ).

Dax för lite kvällsmat.... *funderar på* pasta med baconsås - ja, det får det bli. =)

8 dagar kvar.

=) ÄNTLIGEN - jag har nog inte fattat det ännu; att det snart är slut. Det skall bli så "skönt", *halleluja moment*.

Är lite seg idag beroende på att jag hade så jäkla svårt att somna igår kväll, så det blev till att gå upp och kolla på TV och hur mycket fanns det att se på? Det slutade med någon mordutredning och ambulans serie på TV 4 fakta - helt okej kanal faktiskt, då jag gillar bl a dokumentärer.

Tänkte även ta en tur till simhallen i em. (nä, inget nyårslöfte - fast det skulle behövas, för att sparka iväg mig på lite nyttigheter).

Tisdag kväll.

Ja, det blir visst ett sent dagens blogginlägg.....

Liten har lagts i sin säng. Jag har läst saga för honom och nu lyssnar han på den andra sagoCD:n för kvällen, - får se hur det lyckas att somna i den egna sängen. Vi har varit så sjukt dåliga på att tvinga honom sova i det egna rummet, och anledningen.... Han är mörkrädd, trots att en liten lampa får lysa, *hm*.
Det kommer en tid när han inte längre vill sova i vår säng så..... och vuxen tid vad är det.

Imorgon börjar vår vardag på allvar igen efter ledighet för sambon och liten. Dax för arbete och förskola - och som liten har längtat. Stackars fröknarna, de lär väl bli tokiga på honom - vår lilla ljuvliga "busunge". =)

Tänkte lägga all min energi på det sista med min uppsats och bara hoppas på att den blir godkänd för opponering - Men varför skulle den INTE det? =)

Det är ju inte klokt alltså den 16 januari är min sista skoldag - därefter är jag (förhoppningsvis) färdig beteendevetare, (som så många andra). Men helt otroligt vad fort de tre åren har gått - jag kan nästan inte fatta det.

Måndag fm.

Har varit i mammas lägenhet och vattnat de få av hennes växter som är kvar.

Därefter blev det en tur till affären för att inhandla korv, tidning och en chokladkaka..... *frossar*.

Tanken var att vi skulle grilla ute till lunch, MEN det är ju så attans kallt - så det får bli inomhus istället.

I min enfald så trodde jag att handledaren hade mejlat arbetet till mig så att jag har något vettigt att göra - men icke då..... och tur är väl det, eftersom jag inte är speciellt motiverad av att plugga just nu.

Det är nästan så att man letar ursäkter för att slippa, samtidigt som jag självklart vill bli klar och få lite andrum, utan att ha det hängandes över mig.

Borde ringa till jobbet också för att meddela att jag tänker ta två veckors semester/FP. innan jag börjar arbeta där på allvar igen, *hm*. Det hinner jag nog med.... =)

Seg måndag morgon.

Ligger i sängen - fortfarande!!!!

Liten har vart uppe och sagt till mig, så visst jag SKALL gå upp nu, och få i mig lite nybryggt kaffe och en macka, samt glädja den "lilla" familjen som är uppe med min uppenbarelse och trevliga stämning.

Men faktum är att sover man tillsammans med någon som ligger och snarkar natten igenom så har man rätt att ligga lite längre på morgonen, samt vara lite sur och grinig - ett tag iaf.

Solen skiner ju - alltid något att glädjas åt. =)

Ledig söndag.

Var ute på en långpromenad idag på fm. Vädret var kanon idag - sol, men attans så kallt.

På em. fick vi besök av min ena syster och hennes familj, - Jättetrevligt, *LIKE*!

Nu väntar en slapp kväll framför TV:n..... =)

Ledig lördag.

Sambon har varit och jagat fram tills för en liten stund sedan, och nu står han och lagar middag till hela familjen. Ja, lite får han väl arbeta när han har varit iväg och roat sig en dag som denna.

Själv har jag och liten mest tagit det lugnt - softat framför TV:n (lilla spöket Laban), och byggt lite lego mm.
Vädret har varit kasst fram tills för en liten stund sedan, vilket betyder att vi "borde" gå ut en sväng och få lite frisk luft.

Skall försöka skriva ihop mitt CV också eftersom det nu börjar dra ihop sig med studierna, och ett NYTT jobb hade passat perfekt för att fira det nya året 2009.... *I hope I get what I want*.... *Please help me up there*!!!

=)

C-uppsatsen.

*suck*.... Äntligen har jag skickat uppsatsen till handledaren, så nu börjar väntan på ett svar från honom och kommentarer till mitt arbete - för att se om den ses som godkänt till en examination. *hoppas, hoppas*. Fast då har jag ju inte ändrat mycket av hans förra kommentarer.... men är det min eller MIN uppsats det talas om? Fy 17 det blir nog inget VG, (mest troligt "inte".) =(

Dagens fundering.

När O vaknade idag på fm. frågar han:
- Var det många som dog igår?
pappa: nä.
Varpå O säger: men då kanske dom dör nästa gång.
Denna fundering kan bero på att vi i natt när alla nyårsraketer avfyrades hade en liten diskussion om att det säkert är många som skadar sig i samband med smällare/raketer och alkohol. =)

RSS 2.0