2010-05-24

Japp, jag får lön denna månaden med... SÅ på lördag bär det av till Gbg, (SHOPPING på Freeport OCH Kungsmässan) och Monsterjam, *hm* (stavas det så)... blir "kanske" Liseberg efteråt, *nice*.
Ser nog mest fram emot shoppingen, *ler*
Till somliga som läser bloggen - Nä, jag handlar "faktiskt" INTE mycket... Men, det är väl bara det att när jag väl hittar nåt, så blarrar jag ut med det här, så att ni kan läsa om det - så är det när man inte har nåt roligare att skriva om, *blink, blink*.

Dagen har som ALLTID gått fantastiskt fort. Tyvärr låg tidssystemet på jobbet nere i ett par timmars tid - vilket inte är så lyckat när stora delar av dagen ägnas åt att byta pass och rätta till felstämplingar, samt att alla nya avtal MÅSTE göras via tidssystemet - inte SÅ kul alltså.

Gjorde en visit hos massören på jobbet, *mmmm* Thanks A. det var väldigt avslappnande - varför går man inte oftare?

Väl hemma blev det lättare kvällsmat, bestående av chips och m&m både *gott o nyttigt* Eller inte. Men GOTT var det... så nu skall jag bara försöka att ta mig ut en tur på cykeln också, synd att det skall blåsa så och vara kallt, *brrrrr*

Solong-till-en-annan-gång!

Äntligen sol o värme!




Friday I'm in loooove!

Efter en kort vecka på jobbet så var det då dax för lite fredagsmys.

Dagen började dock inte så lysande, eftersom jag körde ifrån min frukost (special macka och youghurt).
När vi, (jag och O.) väl anlände till fsk. kl 07.00 såg det lite tomt ut - INGA bilar på parkeringen och INGA cyklar utanför OCH byggnaden såg väldigt mörk ut inuti, *hm*.
Ryckte i avdelningens dörr - den var låst, gick då till den andra avdelningens dörr, (uti-fall-att ALLA var samlade där) - den var också låst.
En vag tanke dök då upp i min lilla hjärna - "var det inte idag som fsk. skulle hålla stängt för planering"???

*panik, panik*

En signal till sambon på mobilen OCH hoppades på att han inte stuckit iväg till Halmstad eller nån annanstans långt bort i hejsan tillsammans med en massa kolleger...
Han svarade och insåg att det mest troligt var idag som de skulle ha stängt och HAN hade sagt till att HAN minsann skulle ta ledigt - men hade glömt, snacka om klantigt och dålig koll.
Så det blev till att mötas på vägen och lämna över den lilla gullungen.

Dagarna går alldeles för snabbt på jobbet, fattar inte varför...

Värsta ovädret drog över metropolen idag. Det var ömsom blixtar, knallar och störtskurar. Ljuset blinkade flera gånger - tur då att man fick vara inomhus.
Men här i stan verkar det inte ha varit samma fantastiska (o)väder - hoppas att det håller i sig.

Onsdag - mitt i veckan ELLER lilllörda'

Idag har jag/vi ägnat fm. åt information från svensk handel, (i Halmstad). Lite onödigt kanske att först åka ner i tre mil för att därefter åka tillbaka, (och lite till) i sju mil... *hm* HUR tänkte dom nu?
Intressant iaf. som att sitta i skolbänken på nytt ungefär.

Det blev med andra ord en kort arbetsdag idag - med ARBETE då.

Mitt nuvarande arbete innebär att jag sitter ner en hel del - dvs. mest HELA dagarna OCH som om inte det skulle vara nog så har jag införskaffat mig en egen liten godisskål som fylls på med allehanda "Små" godsaker... SÅ nu har jag insett att jag måste åtgärda detta på nåt sätt för att inte sluta med att jag rullar fram - vilket i sig kanske inte är ett släktdrag, *hm* ELLER?
Fast å andra sidan så äter väl de inte lika mycket godis som jag, eller de håller väl igång hela bunten... shit alltså JAG "måste" skärpa mig.
Så efter jobbet idag blev det en promenad i rask takt, OCH nu skall vi ut och cykla en runda INNAN regnet behagar komma!!!

Så snabba på - MITT nya liv *here I come*

Lördag.

Idag har vi haft "barnkalas" härhemma för O. *äntligen*. Det var barn från fsk. + kusin J. (O's favvo nr ett) som var bjudna.
Sammanlagt var det åtta små knattar på kalaset...
Tyvärr var det dåligt väder utomhus - det hade ju störtregnat "hela" fm. Så det blev till att hålla sig inomhus.
Det blev korvgrillning, lite lekar, glass och skattjakt OCH sedan hux flux var kalaset slut - tiden bara rann iväg.

Det var verkligen "jättekul" (enligt mig).
Hade jag inte haft mitt nuvarande arbete, så önskar jag att jag hade haft äran att få arbeta med barn, *like*.
=)

Skall ta och gå ut en liten sväng för att insupa lite frisk luft.

*So long*

Grått, grått o åter grått...

Det är dagens "härliga" väder, *ler*.

Vad passar väl då bättre än att sitta och häcka en "liten" stund här framför datorn - tillsammans med en nintendospelande O som sitter PÅ mig , (no mercy at all) och hela tiden uttrycker kolla, kolla eller hjälp hjälp...
Till på köpet har han "sabbat" de världar jag skapat i super mario, (kan ju bero på att han inte kan läsa ännu - varken engelska eller svenska) så det är bara att börja från scratch, *hm*.
Men man "älskar" ju honom ändå. <3 <3 <3

2010-05-12

Så var ännu en dag nästan passe'....

Imorgon är det "röd" dag OCH jag är "ledig" - Mitt nuvarande arbete innebär INGET jobb på helger eller röda dagar, *nice*.

På tal om work... idag har jag lärt mig lite mer nytt, *like*.
Det är SÅ kul med nya uppgifter som man känner att man behärskar efter ett tag - tiden går ju SÅ fort.
=)

Morgondagens agenda bjuder på planering gällande O's kalas på lördag, städ, plock, tvätt och kanske lite shopping, (OM någonting är öppet här i lilla fbg).

Idag har vi firat N lite här hemma - han fyller "hela" 46 år, (snart 50 alltså, *ler*). GRATTIS!

So long for today.

2010-05-11

Så vart snart denna dagen slut - vart tog den vägen?

Jobbar å "sliter" på dagarna, *ler*...
Direkt efter jobbet blev det en tur till Varberg, (sos) gällande vårt Xtra barn - så NU skall VI "utredas", (det var väl ändå på tiden). Undrar OM vi blir godkända - så här efter fem månader???

Efter visiten på sos begav vi oss till Mc D. kvällsmat, *jammi* när man är hungrig.

Nu är det dax att umgås med lilleman som sitter här i knät o väntar, (på sin tur).
=)

Söndag.

Är så Fruktansvärt" TRÖTT idag, *wonder why, or not*.
Det tar hårt att vara ute och festa till långt fram på små timmarna - i min ålder, *hi hi hi*.

Vi gick trots allt upp ganska tidigt, (runt 08.30). Varför sova bort en ledig dag?
Dock har jag varit olidligt trött hela fm. Men trots det försökt att vara "lite" effektiv - tvättat för fullt och städat lite.

Var ute en stund nu på em/kvällen och promenerade i det "fina" sommarvädret, (not) och det var riktigt skönt att komma ut på en liten promenad i friska luften.

Kvällen kommer fortsatt att gå i lugnets tecken och i väntan på en ny stundande arbetsvecka - tror att det blir en hel del att göra i veckan, *hm*

Har även en del möten inbokade i veckan och O. skall få ha sitt kalas, (äntligen) för fsk. barn och vänner - skönt när det är över... *ler*

2010-05-08

*Ledig lördag*

Vaknar tidigt trots att det är helg och jag är ledig. Slår upp mina gröna strax efter 05.00 oavsett vardag eller helg.
Idag förgyllde jag denna arla morgonstund med lite nintendo ds, (super mario) - men det gick inget bra, så jag la snabbt ner och knoppade en liten stund till.
Nu ligger O i sängen och spelar medans jag knappar på datorn och N är nere i köket och stökar runt lite.

Har mycket att fixa innan dagens bröllop, så jag/vi BORDE gå upp...
Det skall bli en vända in till stan - för att uträtta allehanda små ärenden, kanske sola, fixa o dona här hemma, (tvätt, städ osv).

Vädret är ju BARA "för underbart" - eller INTE - det kunde ju vara "lite" varmare, (skrivet av någon som fryser när temperaturen går ner under 20'C.
=)

Skall ta mig upp NU, (pronto) och ta tag i denna nya dagen som bara väntar på att ta mig med på ännu en dags äventyr i mitt liv.

Fredag igen då...

Ånyo - vart fasen tar dagarna vägen egentligen. Hux flux är man 100 år, (om man ens blir så gammal). Tiden rusar, *vill inte, vill inte*.

Ute blåser det full storm, väntar bara på att den stora studsmattan utanför skall lyfta och lämna tomten... det har ju nästan hänt förr menar jag att vi har fått plocka ner den i full orkanstyrka, och det var ju ingen hit precis.
Det skulle ju vara en trevlig syn att se en flygande studsmatta med mig hängandes i ena kanten.
=)

Har arbetat klart för denna veckan... och nu förbereder man sig för att åka till ICA och veckohandla, *inte så kul faktiskt*
Det brukar vara så olidligt mkt. folk på fredag kvällar SÅ vi brukar åka lite senare och hoppas på att det INTE är lika många då, *hi hi hi*.
Å andra sidan har jag inget emot att trängas med kunder på ICA eller ens stå i kö - det är nästan istället lite avslappnande.

Imorgon skall vi på bröllop - de har väl lovat regn då, *kul*. Men man kan ju hoppas på att de har siat "fel".

En "trevlig" fredagskväll till ALLA!
=)

Kontrollbehov.

I vissa avseenden har jag det - självklart, (på gott o ont).
Ekonomin tillhör självklart ett av dessa områden. Nu i tider som "Lyxfällan" snart härjar på TV:n.

Måste bara följa detta program för att säkerställa att jag INTE vill vara en av dem... och ta tag i problemen INNAN de dyker upp.

Därmed INTE sagt att jag har problem med ekonomin, *no no*
=)

Vart tog jag vägen....?

...det är kanske inte så många, (om ens någon) som saknar mig, *hm*.

I alla fall så kan jag ju berätta att livet här går sin gilla gång - dvs. jag jobbar o står i, *ler*.
Trivs alldeles förträffligt med mina "nya" arbetsuppgifter. Det är kanske så när ALLT är nytt och man VILL lära sig, OM än det är många moment och MYCKET att lära och försöka ta in i sin lilla reptilhjärna.
=)

Idag ägnade jag iaf. sista stunden av dagen åt att göra avtal, (nästan alldeles själv) A. fick bistå med att svara/säkerställa mitt påstående, *thanks*. Hoppas bara att jag gjort "rätt" också eftersom det är GANSKA så viktiga papper BÅDE för arbetsgivaren och arbetstagaren.
Det blir upp till U. att stämma av imorgon, *blink*.
Blev iaf. "mycket stolt" över att klara av ALLA dessa moment som skall göras innan avtalet kan lämnas ut för påskrift.

Då var det "mitt i veckan" igen - säger det igen, "tiden går alldeles för fort"...

Till helgen skall vi på bröllop, (INTE vårt) hoppas att det blir BRA väder och TREVLIGT, (folkligt, festligt o fullsatt).
O. skall vara hos sina kusiner i Vesssige och stanna över natt, (första natten Utan mamma o pappa) *spännande*. Han "längtar" som en liten galning.


RSS 2.0