Nåt litet bara.

Är det hösten som har kommit för att stanna månntro? Nu har vindarna hägrat i flera dagar, även regnet skulle med glädje fått ge vika NU.

Var är det fina sensommar vädret någonstans, för visst kan det vara varmt och fint långt in i september, (eller det kanske bara är en önskan från min sida).

På jobbet är det värsta veckan på hela året, (jo tack det fattar jag ju nu) – på min avdelning iaf. – med tanke på ALLA dessa sjukt många avtal och annat som helst skall hinnas med.

Väl hemma blev det en lugn dag. Hann måla alla lister och dörrfoder i min klädkammare – bara grundfärg doch OCH det är ju inte jättesnyggt. Men den riktiga färgen får ju bättre fäste och förhoppningsvis blir resultatet bättre.
Vill ju bara bli färdig där nu, så att jag får in min garderob på rätt plats och får bruka lite ordning i vardagen. Alltså inget gemensamt dressingroom slash datarum.
Planen är att måla det sista på lördag och sätta upp inredningen på söndag – då O. skall vara iväg på kalas i ett par timmar och man måste ju passa på då att göra lite tråkgrejer.

O. sitter klistrad framför tv:n ”fångarna på fortet”.
Synd då att det håller på så länge, och som ”the bad mom” man är så får han sitta/ligga uppe och kolla på hela programmet. Själv är jag inte lika noggrann, utan kan missa en del – har ju sett det för flera år sedan, BARA de tävlande som skiljer sig åt något.
Men skall jag hålla på något lag ikväll, så blir det fotbollskillarna.

Bara en vanlig dag.

Jobb, jobb och åter jobb för hela slanten – det är otroligt mycket NU och jämt känns det som.

Hann dock med att inhandla lite varor från butiken också bland annat har en del av vintergarderoben införskaffats till O.



En overall att ha till förskolan OCH hemma.



Ett tvådelat set att byta med.



Överdragsbyxor och skidhandskar.



En present till förskolekompisen och en present till O. Självklart pysslade vi lite med gipsgrejerna – synd bara att det inte torkar så fort.
O. hade ju gärna velat måla dem redan ikväll, eller helst igår!.



Det fanns även tid till en kamp med strykjärnet – nödvändigt ont…. Detta samtidigt som O. tvagas.



Bad och lek i ett.

Snart dags för sängen – imorgon väntar en ny dag med nya förhoppningar OCH lön!
=)

Så här har jag det...

Idag var det så dags att ta itu med klädkammaren, lite tomt och konstigt på en del ställen och desto mer belamrat på andra.







Fram tills dess att min klädkammare står redo att återigen fylla sin funktion....

… så får datarummet agera som datarum/klädkammare.







Min ”enda” garderob för tillfället och den är (för) liten!



Lite mer av min garderob –tack lilla (O’s) farmor för att jag fick låna din vädringsstång OCH ja den bågnar…



En hög med skor som undkom den svarta sopsäcken – det slängdes hej vilt, (10-15 par rykte all världens väg – gör plats för nya).
=)

Ångestframkallande.



Här bakom denna dörr döljer sig säkerligen Fbg’s minsta klädkammare ELLER iaf. Mest oorganiserade…







Är det konstigt att man vill göra om och skapa lite ordning härinne????

Tanken var att jag skulle börja röja ut därinne denna helgen – eftersom ELFA inredningen kommer i nästa vecka.
Då skall det ju helst vara målat (inklusive rivning av befintligt, och ALLT underarbete) och en ny matta inlagd, *suck jag blir SÅ trött och matt*! (orka).

Lite O.

Antingen kan man ju välja på att spela lite Nintendo DS – full koncentration råder...





... eller så kan man ju vara lite kreativ och leka, alternativ städa sitt rum.


...glömde.

Var ju inne på Kicks också - näst efter att shoppa kläder kommer nog "att shoppa parfym" *me like*
Denna luktar ju BARA så gott!


Förmiddagen bara försvann.

Halvtrist lördag… N. och O. skulle iväg på fotbollstränning *spännande*. Skall han då äntligen börja med någon aktivitet vår lilla-stora kille.

Vad passade väl då bättre för lilla mig än att ta bilen ner till Halmstad och gå å strosa lite i butiker.
Dessförinnan skulle jag BARA checka av mitt konto – uti fall att… jag skulle hitta nåt passande.
Min kära bankdosa krånglar ju – därav beställdes en ny – men jag har inte fått koden att logga in med den, (första koden) *hm*. Så jag tog den gamla och försökte tyda de halva siffrorna, efter säkert tionde försöket (utan att komma åt kontot) gav jag upp!
Begav mig till centrum för att kolla saldot i en automat. Den första ville inte ta mitt kort – åkte vidare…
I den andra automaten lyckades jag bättre och hade som tur var MER pengar än jag trodde, så jag styrde färden mot Halmstad och shoppade loss – bara ”lite”!


En grå blus att ha på jobbet – snarlik många andra som jag har, (också inhandlade i samma butik). Denna är dock i en grå nyans.



En stickad, (tunnare) långärmad grå polo.



En likadan långärmad polo – fast i en brun melerad ton.



En ljus rosa skjorta.



Även lite nytt under.

Dagligt.

Jobbet var som vanligt dvs att tiden gick otroligt fort... Mycket att göra - särskilt mycket avtals spelande är ju i antågande.

Väl hemma blev det till att hämta ut min nya dosa till databanken - säkerheten framför allt, eftersom min sambo INTE fick hämta ut en ny åt mig på banken, (trots att vi bor ihop) och han skulle kunna legitimera sig.
Så nu får jag vackert vänta på att koden till dosan skall dyka upp på posten - för att göra det möjligt att flytta runt mina surt förvärvade slantar och shoppa loss lite.
Inget shoppande på jobbet idag.
Dock köpte jag ett nytt magasin på ICA när jag ändå-skulle-lösa-ut-dosan-och-så-att-säga-hade-vägarna-förbi.

O lyckades med konststycket att hälla ut ett glas saft på mattan i vardagsrummet och man kan ju inte annat än le när han ställer sig med armarna i kors och intar minen - "hur gör jag nu"!!!
Det finns ju värre bekymmer i världen än så...
Här klagar skåningarna (inte mitt päron och hennes sambo - HOPPAS JAG) över regnvattnet som vällde in i källarna.

Jag säger bara Pakistan - där finns vatten så det räcker och blir över.
Men det är så lätt att bara glömma bort så snart bilden inte längre syns på näthinnan - jag måste skicka ett bidrag!

Nåväl har tänkt om vad det gäller min klädkammare, *tror jag* - Hur låter guldfärgade väggar och en vit/ljus heltäckningsmatta???

Imorgon skall O på fotbollsträning - så jag passar nog på att ta en tur ner till Halmstad och min favvo butik.

Beslutsångest.

Klädkammarbekymmer igen då...

Har fått en offert från Woddy på vad inredningen till min klädkammare skulle kosta där.
Helt sjukt men det skulle vara nästan 1200:- BILLIGARE.
Till det skall tilläggas att jag slipper köra ner till Halmstad - bensin för ca sex mils resa, slipper plocka ihop och släpa ALLA grejer fram och tillbaka.
Nej, kan det bli bättre. Så nu får jag hämta ett färdig-hop-plockat lass bara en "liten" bit hemifrån, *like*.

Dillemat då - vilken färg skall jag välja till väggarna...



Fotot ger ingen rättvisa åt färgerna, *tyvärr*

Allt och inget.

Hela dagen har jag gått och trott att det varit fredag - det har ju känts som fredag iaf. - nog har jag vetat att det är fredag imorgon. Men ibland vill hjärnan inte riktigt fatta verkligheten.

Hade en läskig upplevelse i natt, eller flera faktiskt. Vaknade ett par ggr. under natten och VARJE gång så luktade det jordnötter(?????).
Men fatta, vi har INGA jordnötter hemma, och varken jag eller de övriga i sovrummet hade käkat jordnötter kvällen innan eller ens på natten!
Insåg när jag kom till jobbet idag, (utan matlåda - vanligt dilemma) att dagens bestod av flygande Jacob med just det "jordnötter". Attan vad jag åt försiktigt OCH tuggade noga för att inte sätta dessa små i halsen och cola-vippa.

Mer då - tidssystemet har legat nere under natten... vilket betyder att ALLA stämplingar var tvungna att spikas om på ALLA som varit inne och jobbat.
Man blir så lack - så jag gjorde ett flertal avtal istället och hoppades på bättre tider.
Jag menar bara att det tar en stund att gå igenom 17 avdelnings grupper med de personer som jobbar just där - roligare kan man ju ha.

Väl hemma blev det en tur till Beranders för att hämta lite prover...
Därefter Heberg för att spana runt lite...

Dagens fynd då:



En del nya matlådor – av någon oförklarlig anledning så har flertalet av mina gamla bara försvunnit – tror att några går att finna i L’s lilla håla.



Lite gotti gott gott slank med hem idag – kan ju bero på att jag hade tankarna på fredag och ”fredagsmys”.



Något för aktiva barn.



Till kommande compact förvaring eller packning.



Rosa vaxduk att ha utomhus sommaren 2011 och nya trådgardiner – undrar hur lång tid det tar innan katten har hängt/tuggat sönder dem?



Trådisarna på plats.

Jobb och shopping, (igen).

Idag har jag jobbat som vanligt (8-17) Lite sent innan man är hemma, men man behöver ju inte gå upp i ottan, eller nästan iaf.

I mitten/slutet på veckan börjar man ju komma ikapp sig lite efter fredagens och helgens avvikelser, *skönt*. Det är då som man verkligen får lite extra tid att lägga på ALLA dessa avtal som går ut mest hela tiden.

Dagens inköp, (om någon undrar): En ”stor” resväska och lite mat till katten.





Det går att få den att expandera, (bli större/rymligare) vilket betyder att man kan shoppa loss ordentligt i Malaysia – förutsatt att man inte packar den full redan innan avfärd.



Så ”snygg” enligt mig och BARA 399:-

Tisdag.

Redan avverkat två dagar av denna arbets veckan... Både igår och idag hade jag äran att sluta tidigare - eller byta arbetspasset till en tidigare variant.

Igår var det ju dax för vinsten i konstlotteriet, (på jobbet). Där jag var en av de "lyckliga", *hm* (NOT) tre som vunnit en kvällskurs med en konstnär.
Så efter jobbet bar det av till Halmstad, (tillsammans med ytterligare två vinnare och varsin "vän") för att förverkliga sina (icke) konstnärliga talanger - Det är ingenting jag skall fortsätta med, (kan jag lova). MEN, det var väldigt avslappnande/lugnande MEN att måla akvarell var enligt henne ingenting för kontrollerande människor - alltså inget för mig.
Vill inte ens visa mina verk härute med hänsyn till mina läsare!

Idag började jag ännu lite tidigare än igår. Redan kl halv sju satt jag vid datorn och knappade. Allt för att hinna sluta i tid och hinna iväg till frissan.
Men nu är det ju så lätt att arbeta över på jobbet OM än bara ett par dyrbara minuter...
När jag skulle stängt av telefonen, (helst tidigare än jag tänkt tanken) ringde "ännu en gång" en kvinna från ett statligt verk, (var väl femte gången denna dagen som hon ringde mig) om samma person.

Jag hann i vilket fall som helst till frissan i tid och fick både färgade slingor och håret klippt, och resultatet:




Söndag.

Så var det då dags för sista dagen i ledighet för denna helgen…

Vad passade väl då bättre än att ge bilen en omgång med dammsugaren och en våt trasa – nåja, det blev väl inte 100, men all städning är ju bättre än ingen.

Fick fin främmande av far o L. som för ovanlighetens skull hade cyklat hit – Alltid trevligt med ett besök.

Därefter begav vi oss iväg att plocka lite björnbär på ”vårt lilla ställe” – det fanns massor, och gott om stickiga taggar. Synd då att man INTE hade långbyxor och ett par rejäla skor på sig.



Våra nyplockade björnbär – det räcker säkerligen till en paj och lite att frysa in.

När vi ändå var ute och körde passade vi på att plocka med lite stenar att ha att lägga vid damm kanten – tyvärr tar man ju ALLTID ”för lite”.



De nyplockade stenarna på plats och nog finns det plats för flera – hoppas att fiskarna gillar dem också.



Katten gillar iaf. Vattnet i dammen.

När jag får lite tid över skall jag ta mig igenom dagens inköp…


Kvällen innan.

Igår kväll stack vi så iväg och käkade lite, *hm* kina mat på Thai restaurangen.
Först tänkte vi ta den restaurangen som ligger vid busstorget (eftersom det är en lugn o cosey miljö) - men där har det blivit så dumt att parkera, (får stå en bit bort - jfr. med tidigare precis vid ingången) eftersom de håller på att göra om busshållplats området. Så vi begav oss vidare in mot stadskärnan.

Maten var såklart god och man blev ju jättemätt!
Vi åt och drack gott - för att fira vår träff för sju år sedan - nåja, en dag för sent, men vadå!
=)

På G...

Har suttit och skissat och räknat lite idag på min tilltänkta klädkammare.
Nästa steg är att åka till den lokala bygghandeln och kolla OM jag kan få ett bättre pris på grejerna - Allt för att skapa lite "ordning och reda" i mitt kaos till klädkammare.

Jaja, jag vet att det inte fixar sig sådär i ett nafs heller, *suck* Men det blir ju nåt bättre efteråt BARA man blir klar...


Dagen så långt.

Idag har vi varit på marknad i Sjönevad. Dock blev det inte så mycket shoppat – fanns väl inget direkt som lockade.
Det var BRA väder för marknad, gott om folk och många som jag kände igen.



En ”vill-ha-grej” som införskaffades denna dag.

När vi kom tillbaka till bilen var O. helt off – alltså inte helt frisk trots allt.
Så väl hemma blev det återigen liggläge framför TV:n en liten stund, för honom.



När man är dålig, så får man dricka cola med is.




Thats it.

Så var det dax för en weekend igen...

Tyvärr är lilla O. sjuk - han har feber.
Det betyder att han mest intar liggläge och är allmänt off, *mammas lilla gulle*

Enligt sambon skulle vi ut på krogen och äta - fira att vi träffades för X antal år sedan, (idag precis och en fredag).
Men jag hade glömt/missat att vi skulle ut o äta just idag, trodde väl att det dög lika bra med imorgon kväll - men han vart lite sur, *faktiskt*
Fast hur kul är det att dra ut en sjuk lillkille till en sådan middagsdate, (ja han får hänga med - oavsett om han vill eller inte).

L. har ju rest upp med tåg till Eskilstuna tillsammans med en kompis, fick ett sms igår som löd: "Älskar dig mamma <3"
*hm* vad är sanningen i det - vad har han nu hittat på min lille gosse <3 <3 <3

Kan meddela alla att idag har jag INTE shoppat någonting på jobbet!!
Men jag har sett ut en resväska som jag VILL ha och "kanske" köper, *blink*.

Imorgon blir det nog marknad i Sjönevad OM vädret tillåter - nån mer som skall dit?

Trevlig helg alla!

Natti, natti.

Dax att förbereda sig för sängen - läsa nattsaga och därefter njuta av lite inspirerande kvälls lektyr.


Klädkammar tankar.

Nä, jag handlar faktiskt INTE "jämt" även om vissa kanske tror/tycker det...

Ikväll efter jobbet for vi ner till Halmstad, K-Rauta, (tror jag att det stavas) för att kolla inredning till min ev tänkta klädkammare, *hm*.
Såg en modell från ELFA (såklart) som skulle gå loss på ca 10 000:- *hm* BARA för att inreda min pytte lilla klädkammare?????

Fast å andra sidan så insåg jag att kanske-kanske OM jag då också skulle ändra mitt tidigare färgval från grått till rosa och fluffig heltäckningsmatta, *tanke*.

Vad vore väl en dag efter jobbet utan...

En ny arbetsdag har nått sitt slut och snart är det återigen helg - jag fattar inte vad tiden tar vägen, (har sagt det tidigare, men det tål att upprepas).

Vem är förvånad över att det slank ner ett par saker även i korgen hem idag - BARA nyttoprylar:



Ett gäng böcker att ha och mysa med tillsammans med O. - krypa upp i ett soffhörn, eller använda som kvälls saga.



Olja i dubbel upplaga att ha som rengöring till ögon maken.



Ja, denna filmen kanske inte var en nyttopryl - får kategorisera den som nöje, (hoppas bara att den är relativt sevärd också).

Nu är det BARA...

107 dagar kvar till våran avresa - och NEJ huset kommer INTE att vara tomt, för ev ovälkommande gäster som tänkte göra ett oanmält besök och sno med ALLT vårt silver och guld!
=)

Till S o R.

Era barn/ungar/ättlingar, ja vad 17 ni nu kallar dem.... är ju bara så supersöta - MEN ack så ytte-pytte-pytte små i maten, och jag som tyckte att O. åt som en myra.
Men era två små minsta borde ju inte kunna existera med hjälp av den lilla födan som slinker ner genom deras små strupar.

I vilket fall som helst så leker de BRA tillsammans ALLA tre - OM ni nu undrade.

Får väl se hur det blir när kvällen kommer OM vi blir två, tre eller kanske fler i vuxensängen denna natten.

Ha det så gott och tänk inte på de små som säkert kommer att få men efter denna skräckfyllda upplevelsen.

Ännu mera klipp!!!

Vad vore väl en dag på jobbet om man inte fyndade om än bara nåt litet – och denna dag inget undantag.
Men, jag skall bättra mig och INTE handla en massa.



En BRA big bag att ha som handbagage på resan till Malaysia – får plats med lite ombyteskläder och fräscha upp grejer efter en LÅNG flygresa.



Lite smått till bagaget.



Två dörrskyltar till kommande toaletter – hoppas bara att det blir en omfattande renovering också. L. fick ett förstoringsglas till sina små upptåg.

Det enda jag behövde..

... var en case till min "lilla" externa hård disk och på köpet fick jag lite annat - nödvändigt.



På jobbet flyter allt på bra. Idag har jag b la gått igenom alla timmisar till lönekörningen, avvikelser och fixat lite nya passerkort.
Jag har verkligen ett omväxlande och kul arbete - tiden går så snabbt, synd bara att jag inte är fullärd och kan ALLT!

Efter jobbet stack jag iväg till solhuset och bättrade på brännan, *skönt*.

Därefter återupptog jag power walken... Behöver verkligen få upp flåset - undrar när jag tar samma beslut nästa gång???
=)

Kvälls pyssel.

När jag och O. Var iväg på vår lilla korta semester resa till Skåne inhandlades b la lite pysselsaker på Panduro hobby.
Tanken var att dessa små klädnypor skulle målas och sedan skulle vi klistra på nån liten grej för att ytterligare förgylla.
Därefter skall klädnyporna användas för att fästa allehanda konstverk som lilleman behagar skapa.



Koncentration.



Resultat.

Planen på en ny klädkammare...

Den planen sprack ju så snart jag hade börjat skissa på en tilltänkt planerad/organiserad sådan.

Igår kväll startade jag operation planera min NYA klädkammare.
Dvs. jag mätte ALLT - längd, bredd, fönstrets placering o storlek, dörrens placering o storlek, takhöjd osv.

Mätte upp allt skalenligt på papper... sedan kunde min jakt på inredning börja.

Nu är det ju så att jag säkert har världens minsta klädkammare. Vilket resulterade i att de tilltänkta stängerna och lådsystemen INTE fick plats, *argh*.

Då kan man ju undra om det är mödan värt att omorganisera/renovera och ändå INTE få plats med allt som jag har därinne i klädväg.

Jag kanske bara skulle kunna sortera och slänga sånt som jag inte behöver eller använder???

Min klädkammare är BARA 1,49 x 1,81 Till det så har jag ett "stort" fönster nästan mitt placerat på den långa väggen och mittemot den finns ju ingången - kan det bli värre.

Jag blev så besviken när min plan inte funkade att den nu får ligga nere och kanske mogna lite, i väntan på en bättre tanke.

Shop, shop, shopping.

Inte behövde man gå hem tomhänt idag heller – alltid hittar man ju nåt som man BARA behöver.
Det är ju otroligt vad många ”måste ha” som kan slinka ner i den där shopping korgen egentligen.



Lite smått och gott – till kontoret och bilen, (nytta o nöje)



En kruka att ha och plantera i – inne eller ute.

1000 trädgårdar.

Igår var det dax för 1000 trädgårdar lite varstans i landet. Även vi var ute och snokade runt lite i ett par stycken - om än vi var lite sent ute och INTE hann se så många som det var tänkt från början.
Nästan lite pensionärsvarning eller vad?
Men det kunde ju finnas en goding därute någonstans som hade någonting som vi ville ha - inspiration.
Inte för att vi har pysslat speciellt mycket i vår lilla trädgård som vi kanske borde...

Vi hann dock bara besöka fyra stycken trädgårdar av skiftande art och med en sammanlagd resväg på ett par mil - men det är ju inte söndagsutflykt för intet.
Sedan var ju vädret allt annat än lysande - det var väl lovat dagsskurar, men det förekom även hällregn, *hm*.

På hemvägen passade vi på att gratta S. på hennes 30+ dag.

Jag LOVAR...

.... att blir det BRA väder imorgon också - så SKALL jag passa på att vara ute så mycket som möjligt!
Alltså INTE som idag - nästan ingenting alls eftersom det varit för varmt.
=)

Lördag.

Då var det återigen helg och lite allehanda hemuppgifter/arbeten som legat på hög och väntat på att bli utförda.
Däribland tvätt högar som skall sorteras, tvättas, strykas och in i skåpen.
Det passar ju bra nu när O. är och leker med sin kusin, N. spelar fotboll och L. umgås ju som vanligt så lite som möjligt med mig, (fast jag älskar <3 ju honom ändå).



En liten del av den strykna tvätten som väntar på att hamna på ”rätt” plats.



Min beställning från AdLibris har kommit – bara trädgårdsinspiration.

Fick även mitt bokade exemplar från biblioteket.


......helg!

Så vart första arbetsveckan avklarad då, *hm* - *like*
Enda nackdelen förutom att det har varit sjukt mycket att göra är väl då att jag hela tiden har legat en dag före kalendern, (vilket säkert märktes på nåt inlägg i veckan).
Men faktum är att jag trodde i måndags att det var tisdag och i tisdags var det för mig onsdag osv.
Så denna helgen lär ju säkerligen bara rusa iväg... då denna dag för mig BORDE vara lördag - inte konstigt då att det kändes tokigt att gå till jobbet i morse, (faktum är att helgen kanske skulle bli tokigt kort OM det var söndag redan imorgon).

Ställde frågan här hemma i veckan om vi inte BORDE hälla ut vattnet i poolen, (min semester är ju slut och NU nalkas ju hösten).
Men sambon tyckte inte det ännu - kan ju bero på att han de följande två veckorna skall ha sin semester.
Fast han har inte förstått att jag har helt andra planer för honom och denna ledighet. T ex bygga en riddarborg med tillhörande "stor" sandlåda, (jag kan givetvis hjälpa till) åka en dag till busfabriken, självklart städa, fixa o dona här hemma.... ja, det lär säkert finnas mer att göra!

Kvällen - orka åka att veckohandla, INTE (det kommer ju en dag imorgon med - "varför göra idag det man kan göra imorgon").
Istället skall jag gå och leka med O. nu, *he like*
=)

2010-08-03

Dag tre på jobbet avklarad - tur att man har en hel del att göra, INTE behöver man sitta sysslolös precis.

Igår kväll var vi på Vallarna och lyssnade på allsång OCH Danne Stråhed.
Tror INTE att jag hade gått om inte Danne hade förgyllt tillställningen denna kväll.
Men har man vunnit biljetter - så MÅSTE man ju liksom gå.
Även O. var med, men han somnade nästan till sista låtarna.

Det har ju blivit en del live musik denna sommaren - Brolle, Diggiloo och nu allsången. Tur då att vädret har varit BRA, (med undantag för Diggiloo i lördags när det kom nån liten skur).

Idag kom så också det efterlängtade paketet från H&M - så nu har man "lite" mer att välja på, OM man trots det lyckas hitta nåt i min oorganiserade klädkammare.
Nu är det bara en väntan på bokpaketet också - alltid kul att få post, brev, beställningar och annat, (trots att vissa kostar en slant).
=)

Två dagar i Skåne.

Vår Skåneresa började med ett besök på Väla – shopping ”here we come!”

Mötte upp min mamma och kunde börja spendera våra surt förvärvade slantar.
Det blev även en lunch på IKEA, mindre kul med den ½ timmes kö för att kunna göra sin lilla beställning.
Efter Väla stannade vi även till på Hyllinge – mer shopping… (när vi nu ändå körde förbi).

På fredagen bar det sedan av till Tosselilla, om än vädret kunde vara något bättre – VARMARE!



O. Redo att inta parken.



Laddade med ”badkläder”, matsäck och gott humör!



Första stoppet – en enmanstur i båt som skuttade ut i det blå. Om än det tog et tag innan ”vi” fattade HUR man skulle bära sig åt för att starta aktiviteten.



Nog ser han lite rädd ut.



Självklart valde jag en position i båten där jag tillförde minst...



En tur med kålmasken – med ”snälla” farbrorn fick man åka fyra varv!



Hoppkuddar fanns i massor att tillgå.



Till dessa små söta djur gick man in ”på egen risk!”.



Allehanda djur fanns det gott om – släkting????



Påfåglarna gick fritt i parken.



Även en (levande) slända lyckades hamna på bild.



En lama.



Det man en gång lärt sig – sitter i benmärgen.



Det fanns även köttätande dinosaurier!



En tur på en dinosaurie kanske…



…. Eller en vild kamp pågår.



Glädjen var fullkomlig när någon träffade på ett gammalt X.



I bollhavet.



Har man lovat att bada, så SKALL man – om än det var ”svinkallt!”





”TACK” A o C för en trevlig dag i Tosselilla!

RSS 2.0