Andra dagen som köpfri.

Ja, två dagar på raken utan att jag har inhandlat något (onödigt). Bortsett från kaffet på jobbet då.
Får se hur länge jag klarar av detta nya beteende eller står ut att inte falla för alla lockelser som bara vill komma och bo hos mig/oss.
=)

Stängde ju tidigt idag.

Redan 29 minuter över fyra (16) stämplade jag ut... Trodde ju efter igår att arbets dagen skulle bli ännu senare.
Skall ju även jobba imorgon, 09.00 -> tills allt folk behagat lämna affären, (och då stängs ingången 17.00 och sedan skall BARA dessa kunder behaga att promenera ut också).
Idag hade jag en lite rolig kund på slutet av arbets dagen. Det visade sig att i den kassan som jag öppnade på em (kassa 58) så krånglade föreningssparbankens (tror jag att det var) VISA kort, varpå jag fick ringa på hjälp för att dra kortet i en annnan terminal, (ingen närmare förklaring). Denna kund var dock jätte trevlig och förstående. När väl transaktionen var klar och han packade ner sina varor skulle jag göra mig lite lustig och sade till honom "att han kanske skulle fundera på att byta bank." Men nu hörde han nog lite illa i allt sorlet och tittade glatt på mig och svarade: Ja, jag skall skynda mig att packa ner... *eh* Tror kunderna på allvar att en kassörska ber dem att snabba på - HALLÅ, jag önskar OFTA att man verkligen kunde be dem om det, men hur illa skulle inte det se ut. Nä, alla måste ju få packa i sin egen takt - trots att det i många fall är rätt irriterande när vissa envisas med att sega sig.
Nej, jag arbetar INTE i en "normal" detaljhandel, (om nu någon undrade).
=)

Frdag kväll.

Lite seg och trött eftersom jag har arbetat och var hemma senare än vad jag först trodde, eller hade tänkt mig/planerat/hoppats på. Men jag kan ju INTE styra hur länge folk väljer att dröja sig kvar i butiken.
Nåväl när jag själv är inne i en butik och jag vet om eller uppmärksammar att det strax är stängning så anstränger jag ju mig att gå mot utgången för att betala mina varor - om jag nu nödvändigtvis MÅSTE vara ute i sista minuten. Men den butik jag arbetar i vet man aldrig på förhand NÄR man slutar. Utan det BEROR PÅ.... när kunderna behagar planera att gå och betala för sina varor, och varför stressa när JAG (kunden alltså) ändå är ledig. OJ, har de anställda också familjer som de vill komma hem till??? En fredag kväll.
Jaja, två dagar kvar att arbeta denna veckan, (lördag och söndag). Därefter har jag en ledig måndag, *längtar*.

Shopoholic.

Ja, det skulle man ju "kanske" kunna kalla mig eller shopoholic light(?)
Idag hade jag bestämt att jag och liten, (som inte är så liten längre) skulle ta en promenad in till stan och väl där finns det ju inte mycket annat att göra än att gå runt i olika affärer. Där jag då har en viss fallenhet för skoaffärrer, (främst). Vilket slutade med att jag inhandlade inte mindre än tre par nya skor - att ha i jobbet, (ursäktat då) eftersom jag inte kan/vill ha skor med klack då jag går en hel del emellanåt. Nåväl dessa tre par skall tillsammans med mina andra nästan femtio par skor samsas om utrymmet i MIN "egna" klädkammare + två "egna" skohyllor nere i hallen.
Det kan ju även vara ursäktat att det var 30% på REA priset, vilket betyder att kostnaden är ännu mindre än vad den var från början - snacka om undanflykter.
Sedan blev det ännu en tur in på bokhandeln, som i sin tur resulterade i några hundra lappar fattigare...
Men man måste ju tänka lite på lågkonjukturen också, och pengarna skall ju rulla.
Men jag har som mål att dra ner på shoppandet och verkligen tänka mig för och endast handla sådant som är absolut nödvändigt. Men det får bli efter imorgon, då jag skall shoppa nya tvättmedels spannar i metall på jobbet, (om de ännu finns kvar förstås). Men sen efter det kan jag ju starta mitt NYA liv och shoppa mindre!
=)

Ny läsning.

Dagen då stora bokREAn startade. Vilket innebar att lilla familjen, (jag och lilleman) vaknade relativt tidigt och för en gångs skull också gick upp i rättan tid.
Redan kl 8.45 var vi inne i den lokala bokhandeln och shoppade loss ännu mer böcker, (utöver de som jag sedan tidigare beställt via Adlibris).
Väl hemma igen blev det läsning och allmänt mys i TV soffan, *LIKE*.
Därefter en stunds ute lek och döm om min förvåning när mobilens sms signal ljöd och meddelade att jag hade ett bokpaket att hämta ut - Alla redan!!!
For iväg på ett möte som VI självklart hade missat tiden fullständigt till, eftersom det var i mars och INTE som vi trodde i februari, *iiiiiih* Snacka om att vara ute i GOD TID, som omväxling.
Nåväl då hade man ju tid att hämta ut det där bokpaketet också, INNAN dagens nästa möte kl. 17.00 som var ett utvecklingssamtal med L.
Mycket inbokat på ens lediga dagar och man känner sig aldrig riktigt ledig ändå. *why*?

Måndag.

Började fm med en bilbesiktning, och JA, blankt papper på min Mitsubishi space wagon, *jippi*. Eller not surprised *he he he*
Därefter utelek, (sonen lekte och jag sippade kaffe och läste inrednings magasin i lusthuset - med hela glaspartiet öppet) i solen.
Sedan lite tråkiga sysslor som städning, tvätt och matlagning.
När L väl kom hem från skolan hjälpte jag honom med en skoluppgift som han sedan suttit med i FLERA timmar, och han sitter fortfarande med den - skall inreda sin första bostad med en budget på 20000:- *kul* och nog är jag LITE avis...
Lite TV tittande har också hunnits med, (unga mödrar - dansk serie på 5:an). Kvällen inryms även Simon och Thomas inredningsserie på femman + att jag spelar in en "annorlunda familj" (eller vad den nu heter), som handlar om livet och vardagen för tre storfamiljer. Kalla mig INTE TV freak - men vissa/många program bara VILL/MÅSTE jag se.
=)

En snodd lista

Snott denna lista hos Tesa - hoppas att DU inte tar illa vid att jag testar den med =)

Regler: Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn.
Alla svar måste vara riktiga, man får inte hitta på ord eller ljuga.
Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (utom på fråga 1 förstås).
*Lycka till*

1. Vad heter du? Regina

2. Ett ord på fyra bokstäver: Rara

3. Flicknamn: Regina

4. Pojknamn: Roger

5. Yrke: Rallyförare

6. Färg: Rosa

7. Klädesplagg: Raggsockar

8. Mat: Rotmos

9. Sak i badrummet: Rakgel

10. Plats/stad: Rom

11. En orsak att vara sen: Ren lögn

12. Något man skriker: Riktigt fula F ord

13. Film: Rorry racerbil, (en av sonens favvos)

14. Något man dricker: Röd vin, (dock INTE jag)

15. Band: Roxette

16. Djur: Råtta

17. Gatunamn: Rörbecksgatan, (ligger i Fbg)

18. Bil: Raw 4 (Toyota)

19. Sång: Ring ring, (ABBA)

20. Aktivitet med mer än en deltagare: Ringdans

Det här var ju INTE så lätt. Undrar just varför jag inte fick heta nåt med en lättare bokstav =)

Snökaos.

Ganska precis hemkommen från vårt besök hos sambons bror med familj. Resan hem blev till tonerna av snökaos och stora drivor på vägarna. Vilket ledde till att bilen lade av.
Ja, vi eller JAG då körde sambons, (den gamla bilen) bil. Eftersom han ändå behövde ha den tankad och min bil stod inne i garaget ansåg vi tidigare ikväll då att det var det bästa beslutet då.
Nu i efterhand inser jag att det inte var ett allt för lyckat beslut eftersom min bil är en bra mycket nyare variant som aldrig har stannat vid fuktigt väder och är ett tungt schabrak som tar sig fram.
Tur då att lilla farmor åkte efter oss, så att vi bara behövde flytta över bilstol, barn och återvända till sambons bror för att vänta på att han skulle hjälpa till att bärga tillbaka bilen dit. För att sedan i sakta mak åka med farmor hem - Tack för det =)
Hoppas att all snö och mer därtill får ligga kvar så att jag och lilleman kan vara ute och busa i flera dagar - ända tills onsdag kväll, eftersom jag jobbar torsdag till söndag nästa vecka, *LIKE* =)

Lördagen så här långt.

Uppe relativt tidigt för att vara en lördag, (09.00). Jag tar mig "alltid" tid att ligga och dra mig på helgerna och låter på så vis sambon "få" lite egen tid med lilleman.
Nåväl, idag har vi hunnit med veckohandlingen eftersom vi inte hann det igår då sambon skulle iväg direkt efter det att jag kom hem från jobbet. I stan sprang jag på min bror med sambo och barn. Som ringde en stund senare och bjöd in sig själva. Alltid lika trevligt =)
Därefter blev det sanering invändigt av min lilla pärla, (bilen alltså) till hög musik volym. Skäms nästan för att säga till vilken musik, (men det var de som vann dansbandskampen). På hög städvolym är all klämmig musik tillåten och faktiskt riktigt bra. Förenar alltså nytta med nöje. Kan ju säga att min musik smak är väldigt bred eftersom jag nog lyssnar på allt. Vilket min cd samling är ett bra bevis på, tror jag, även om vissa kategorier kanske har överhanden.

Fredag kväll....

Snart helg.... = LEDIG, *skönt*.

Snön har lagt sig som ett vitt täcke även här på västkusten, så självklart hoppas jag på "mycket" ute aktiviteter.
Ikväll blir det dock en ganska slapp hemma kväll. Det brukar bli så när jag har jobbat och känner mig lite seg.
Sambon är dock ute och roar sig, och själv minns jag inte ens när jag var ute sist.... jo, förresten det var "nog" någongång på sensommaren och då tillsammans med sambon och hans jaktlag + respektive. Innan dess var det väl sommaren två år tidigare. Så sällan är jag ute och festar, (tråkmåns).

Denna helgen händer det dock en del utöver att bara ta det lilla lugna. Vi, (familjen) skall var SÅ sociala - först imorgon kväll till sambons bror med familj för att gratta deras barn. Söndag till min syster för att umgås...

Kollar samtidigt på TV där det visades någon som såg ut som en dragshow queen (typ) varpå lilleman säger:
- HON var STILIG va...
*eh*
=)

Den arga snickaren.

Hur 17 kan man frivilligt ta sig för att köpa ett sådant hus och bo i, innan det ens är halv - trekvarts - ofärdigt?
Visst huset har potential och kan bli jättemysigt - men bo i skiten gör ju att man blir så matt.

Här bor vi ju fortfarande i byggdamm beroende på vår vattenskada i hallen. Med uppbrutet golv, (med allt vad det innebär). Så visst vet man lite vad det innebär. Vi tokrenoverade ju köket i somras och jag kan lova att det gör vi INTE om än på ett par (eller ganska många) års tid.
Vårt nästa projekt blir... fixa klart sovrummet i källaren, glasveranda, två badrum/toaletter och tvättstugan.... mm

Underkylt regn - vad F-N är det?

Jo, visst vet jag vad det är. Men hur 17 kommer det sig att det blir så.....
Här har det vart flera minusgrader i flera dagar, så också idag, och när det sen kommer nederbörd på det - varför i hela fridens namn blir det INTE till snö. Utan istället en sabla blixthalka.
Till på köpet tog det tio minuter att skrapa framrutan, eller skrapa och skrapa förresten - det blev en minimal yta för att kunna se lite ut och säkerligen INTE godkänt av polisen.
Resan till eller från jobbet brukar ta typ max trettio min. och hemresan nu ikväll tog det och mycket mer, *suck*.
Hatar halka, VILL ha snö ju... och har jag tur så dimper det ner lite av den varan imorgon, *längtar*.

Tisdag kväll.

Ännu en avverkad arbetsdag UTAN att jag har inhandlat en endaste liten pryl - *wow* liksom.
Räknade ut förra årets shopping på jobbet och landade på 35300:- (smärre shock). Vilket är detsamma som runt 3000:- per månad.
Jag "försöker" verkligen att handla mindre eller iaf. tänka mig för VAD det är jag köper eller behöver. Jag är tom. så duktig att jag för kassabok, och för kalkyl över månadsräkningarna och andra avgifter.
Vad gör man inte för att ha lite ordning på sin ekonomi och mer inkomster än utgifter.
Har tom. beställt en bok gällande aktieköp - så här skall tjänas pengar, *ler*.
=)

Årets bokREA 2009

Så damp den lokala bokhandelns katalog ner i brevlådan, och genast började jag bocka för de böcker som jag bara MÅSTE ha/köpa.
Det är den tiden på året då jag verkligen kan frossa loss och välja och vraka bland de böcker som kostar lite mindre än i vanliga fall. Böcker som jag kanske inte alltid behöver, men nu tror mig helt vara i stort behov utav.

Dum/smart/prismedveten som jag är gör jag sedan ALLTID en jämförelse med Adlibris - och självklart hittar man ju då ALLTID mer böcker som man bara måste ha/köpa.
Tanken är att alltid hålla mig under 1000 kronors budgeten, men det lyckas ju tyvärr sällan.
Bara på Adlibris slutade kostnaden på strax över 1000 och till det skall läggas det (flera 100 till), som skall inhandlas LIVE i den lokala bokhandeln den 24:e ... *längtar*
=)

Måndag fm eller lunch.....

Fattar inte - Tiden bara rusar iväg, (när man är ledig) och jag som har/hade SÅ många planer inför denna dagen.
Jag har iaf. ändrat besiktningstid, (via nätet dock).
Fyllt i papper till facket - eftersom jag BORDE vara med. Undrar bara ifall man kan vara med i facket och INTE i a-kassan? *hm* Nä, jag tror tyvärr INTE att det går.
Idag var planen att slänga ihop nåt bakverk: kakor alt. bröd... får väl se vad eller OM det kan bli nåt av det. Liten behagar nämligen INTE att komma upp och fixa sina morgonbestyr - den lilla bångstyriga, (härliga) busungen.
Denna veckan har vi sportlov här hemma, vilket betyder att det finns ännu en slöis i hemmet, nämligen L som ännu INTE har gått upp, fast hans mamma har sagt femtioelva gånger nu att det säkert är dax.... =)
Men är det lov så är det.
Var finns snön förresten? För har man "sportlov" så är väl tanken att man/barnen skall kunna vistas utomhus med olika vinteraktiviteter - som det var på min tid, (för typ hundra år sedan - känns det som). =)
Nä, om någon undrar - "Allt var INTE bättre förr"!

Söndag kväll.

Skulle varit iväg en tur till simhallen - orkade INTE.
Skulle varit iväg och sola, för att fejka lite bränna - orkade INTE.

Har dock varit ute och promenerat en sväng in till centrum - VILLE och hoppades självklart på att vädret skulle vara bättre, dvs mer sol och mindre kyla. Nu var det ju istället tvärtom. Men vad gör väl det när man iaf kan ta sig ut i (relativt) friska luften.
Nu sitter vi, (halva familjen: mamma, pappa och lilleman) framför Disney channel/datorn och bara väntar på att tiden skall gå, eller nåt. Tur då att jag är ledig imorgon också. Då jag och lilleman har stora planer på att iaf hinna med att slänga ihop nåt bakverk eller liknande.
I övrigt skall jag ju jobba tisdag - fredag, och alltså INTE lördagen. Fattar inte eftersom man SKALL jobba tre av fyra lördagar fram till april, (tror jag att det var). Sedan har jag även valt att arbeta från kl. 09.00 till stängning de dagar jag jobbar till sent, vilket betyder arbetstid till MINST 20.15 Men under högsäsong kan det bli fram till strax innan 21.00, vilket betyder tolv (!!!) timmar. Tror att jag kan tjäna in en extra dag ledigt i veckan då istället.
=)

Magsjuka eller INTE....

Vaknade strax innan kl 04 i morse av att liten mådde dåligt. Result: snabb kräkning och akutbajsning på toan, som sambon "snällt" tog tag i.....
Men nu på morgonen är allt som bortblåst och liten är hur pigg som helst, vilket betyder att han busar och håller igång precis som vanligt. Till saken hör att både jag och sambon hade jätte ont i magen varsin dag/kväll i förra veckan och T hade det igår, dock utan att någon av oss spydde - kan det vara samma måntro? Tänk om vi har haft nåt släng av det utan att veta om någonting, och då kanske smittat en hel del andra oskyldiga människor. Oj, oj, oj - stackars dem (not) *he he he*.
=)

Där fick man för att man var snål.

Var ute och körde ett par ärenden idag mitt på dagen, (med bilen). Insåg att bensintanken var näst intill tom - det skulle iaf. vara nödvändigt att tanka inför en ny arbetsvecka, (som börjar imorgon). Bensinen kostade dock 11.07 när jag körde förbi Jet macken mitt på dagen - alldeles för dyrt, då jag i min enfald trodde att priset "kanske" skulle kunna minska under dagen.
Nåväl, jag väntade.....
Efter det att jag varit och solat var det så meningen att jag istället skulle tanka, (jag var ju så illa tvungen).
F-CK nu kostade bensinen 11.17 *iiiih*. Jag blir så jä-la lack alltså - där fick jag för att jag var snål och korkad. =(
Synd då att man INTE har en mindre bil som dricker lite bensin.

Smarta lilla jäkla unge.

Som den "snälla" lilla mamma som jag är.....

O totalvägrar äta sitt potatismos, (inte ens en liten smak tugga slinker in i hans lilla mun). Wienerkorven har han sedan länge gluffsat i sig, kvar på tallriken ligger även all blomkål.
Hans förklaring: DU, DU jag är faktiskt TRÖTT!
Jaha, (svarar jag ju då), men gå och lägg dig och vila då, så kan du ju äta upp SEDAN när du blivit piggare.
Efter en stund säger han: DU DU (han säger alltid så för att poängtera att han har något VIKTIGT att berätta/säga) man brukar få titta på TV när man vilar.
Gulleungen får till svar att det får han minsann göra efter det att han "vilat" OCH "ätit" upp maten. *Bad mom*
Så nu ligger han här bredvid och bara väntar på att mamma skall ge med sig och försöker med: mamma JAG har ingen luft - går det så går det...
=)

Ny vecka...

Ledig måndag, vilket betyder lite vardagsbestyr så som tvättar för full, har strykt upp "all" tvätt och allmänt plock här hemma.

Bara liten behagar att sluta bygga med sitt LEGO där nere i TV rummet och komma upp och fixa till sig (borsta tänderna och tvätta sig), så kan vi förbereda för lite andra aktiviteter - eller iaf. försöka komma ut en sväng i "friska" luften. Det blir "kanske" en tur till någon lekplats eller en promenad in till centrum. =)

Söndag kväll.

Har hunnit med en tur till simhallen - simmade dock endast 500 m, *hm*. skall väl ta en tur dit imorgon också, (själv) för att avverka de 1000 metrarna som brukligt SKALL vara. Men liten njöt i fulla drag av en tur till simhallen fylld med vattenlek och plask.

Funderar på att beställa LITE kläder från H&M till mig, L och O, där målet är/var att handla till var och en för runt 1000:- /st. Jag kryssade för några ev. val till O och L och ett par plagg till mig. Det visade sig dock att L INTE ville ha det som jag hade valt, och istället hittade han en hel del annat - JA, jag är "nöjd/glad" OM han nöjer sig med kläder från H&M, men hans LILLA lista slutade på 1700:- *hm*. Betyder det att jag eller O skall nöja oss med mindre(?) Nä, får nog fjäska lite för sambon om ett bidrag....

Nu ikväll har det haglat lite här på västkusten - vilket betyder att även VI har ett vitt LITET puder på marken utanför fönstret, *jippi*, (LIKE).

Har ytterligare två dagars ledighet framför mig och dem vill man ju helst ta tillvara på och då hade det ju varit kul att vistas lite utomhus i någon pulkabacke tillsammans med lilleman. =)

Alcazar gårdagens favorit.

Ja, jag skulle blivit förvånad om INTE de hade gått vidare eftersom jag ansåg (efter att ha hört låtarna) att de var "absolut" bäst. Min förhandstippade favorit (Scotts) var inte alls lika lysande som jag hade hoppats. Även Caroline af Ugglas (ursäktar för ev. felstavningar) låt sågas av mig, INTE alls någon av mina favvisar i melodifestivalsammanhang, (eller annars heller för den delen).
Får se vad nästa veckas utmaning har att erbjuda.....

Dagen idag.

Uppe relativt tidigt som omväxling för att vara helg, om nu kl. 09.00 räknas dit?

Kl. 10.00 var det hemma match i innebandy - en kanon match med bra och kul spel från båda lagen - dock ansåg jag att motståndarlaget tog i LITE väl hårt i sina tacklingar - kan bero på att de låg under. Självklart vann "våra" killar. =)

Därefter blev det storstädning här hemma, vilket betyder att ALLT skulle gås igenom, (nåja). Sambon fick ovanvåningen och jag tog mellan planet, *hm* Källaren kommer lite på kant beroende på att vi håller på att restaurera ett sovrum där nere till mellan sonen som ännu inte är beboligt. Sedan har stora sonen också sitt rum i källaren, MEN han SKALL ju "helst" städa själv, (det ser ut som 17 därinne just nu). Kvar blir då tvättstugan och torkrummet - där jag själv städar emellanåt, *suck* och pannrummet då, *hm* - ännu ett trist utrymme som ärligt talat inte grundstädas så himla ofta, fy, va äckligt egentligen.

I övrigt blir det en lugn lördag kväll som först skall avnjutas med lite taco buffe. Kvällen lär väl gå i schlagerns tecken - där jag håller på Scotts utan att jag ens har hört deras bidrag....
=)

Fyndat, fyndat och fyndat.

Härligt att besöka en annan stad som omväxling då man "vill" göra lite inköp.
Fyndade tre skjortor i olika varianter på Lindex - nytt inför våren.
Sonen skulle självklart få en LITEN leksak eftersom han är så "duktig" och följer med in i alla (enligt honom) "tråkiga" affärer. Vilket slutade med att han fick en rally bil - Citroen Xsara WRC. Efter inköpet bad han nästan om ursäkt för att det INTE var en liten leksak, *hm* Go'a unge!
På H&M inhandlades inte mindre än fyra nya tröjor, (tunnare men med lång ärm) till liten eftersom det skall rensas ut i hans garderob då en hel del av de tidigare är på gränsen till för små. Han fick även en ny täckväst att ha till våren när det blir lite varmare.
Som den notoriske tidningsköpare jag är blev det även nya numret av Allt i hemmet och en Bamse tidning..... ja, det var väl dagens onödiga inköp. =)
Väntar bara på att mannen skall komma hem, så att vi kan åka iväg och göra vårt veckoinköp vad det gäller mat och annat....

Fullspäckad "ledig" dag.

Nåväl, vi sov kanske LITE länge idag.... jag vaknade dock tidigt, (för att ursäkta mig själv något).
Lilleman vaknade vid 10.00 och hade öppningsrepliken: KLAR - vilket jag tolkade som att han sovit färdigt.

Idag skall vi ta en tur ner till Halmstad för att lämna in lite papper på högskolan, (suck). Passar då även på att shoppa loss lite - hoppas bara att vi hittar lite kul också.

Inatt när jag gick för att knoppa in var det härliga STORA snöflingor som föll utanför, vilket fick mig att tro att dagens väder skulle innebära en hel del utelek i form av snöbollskastning och liknande. Men till min stora förvåning, (eller inte) är allt puts väck idag.... F-N nu önskar man att man bodde i norrland eller någonstans där det faktiskt finns snö emellanåt.

Jobbfråga.

Eftersom jag jobbar i kassan i ett "stort" företag så stöter man ju på en och annan kund - den ena värre än den andra, eller bättre än den andra.
Eftersom jag började jobba i måndags så känns det ju fortfarande som en enda smekmånad... dvs att jag är glad och trevlig mot "alla" mina kunder och de uppträder likadant mot mig. Undrar om jag är FÖR trevlig.
Dagens fråga/frågor är:
Två personer i sällskap (oftast äldre) köper lite blandade prylar - mest mat och lite kemgrejer och oftast samma typ av prylar och sedan betalar de var och en för sig.....
Jag antar att de bor tillsammans och undrar då HUR de har det hemma - Har var och en "egna" hyllor i kylskåpet och allt uppdelat i mitt och ditt?
Är man som kassörska automatiskt MER "trevlig" mot en kund som är snygg eller artig och hälsar från början, alternativt lägger upp varorna en och en och med streckkoden åt "rätt" håll....
Jag har "glömt" alla dessa små bagateller i vardagen på arbetsplatsen.

Så har man börjat förvärvsarbeta igen.

Vilket betyder att min "fria" tid har minskat....
Nu måste jag istället prioritera VAD det är som jag vill/skall göra. Vilket betyder att igår (första arbettsdagen) kväll satt jag och lilleman och byggde LEGO till ca 21.00, (eftersom han hade fått nytt LEGO av sin "kära" mamma som lider av dåligt mamma samvete).
Efter jobbet idag blev det en tur till simmhallen för att göra ett par vändor, (välbehövligt då ryggen tar skada av det monotona arbetet). Där träffade jag min syster som också hade simmat/tränat - världen är bra liten. =)

Typ tre timmar kvar.....

....tills T kommer hem från Hemsedal, dvs runt kl 03.00 i natt. Min tanke var att vi skulle ställa en bil vid stationen så att han och tjejen själva kunde köra hem när de väl kom fram. Men sambon envisades med att gå upp mitt i natten för att hämta, (och inte mig emot). De lovade dock att höra av sig en kvart innan så att han hinner vakna och bli människa redo för avfärd - har väl max otur själv då, dvs att jag väcks av ringsignalen och därefter INTE lyckas somna om. Fattar ju inte varför jag skall ha så himla svårt för att sova på nätterna - inte orolig för nåt, inte stressad, inte fullmåne, inte någonting med en vettig förklaring vad jag vet.=)

Ledig söndag.

Har gjort en del morgonbestyr - njutit av en frukost, bäddat och fixat till utseendet (försökt förbättra förutsättningarna). SKALL även hinna med att tvätta, stryka, eventuellt simma och kanske hämta mellan sonen hos kusinen.....
Vill även gå ut och njuta lite av det fina vädret vi har här på västkusten - riktigt vårlikt i luften, fast temperaturen ligger på ett par minus grader. Synd då att lilleman är helt utslagen idag, (feber och snorig). VEM kan ha smittat honom måntro?

Imorgon börjar så allvaret igen för min del, (en "ny" arbetsvecka). Skall bli riktigt kul faktiskt att åka iväg och göra ett dagsverke och när man väl avslutat så är man "ledig". Vilket betyder att jag då kan göra vad jag vill - eller rättare sagt/skrivet andra måsten, (beroende på mina egna krav och det dåliga samvetet). =)

Dagens önskning: Bli helt fri från alla förkylningsbaciller (gäller "hela" familjen)

Dagens måste: Njuta av dagen och umgås med en liten sjuk kille. =)

RSS 2.0